yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Kardeşim JJ'in bugün 18. doğum günü :D Hepinizle paylaşmak ve ona burdan tekrar iyi ki doğdun demek istedim; İyi ki doğdun JJ'cim!, bi terslik olmazsa 5 saat sonra sana çok deli bi hediye vermiş olucam :P ....eeee büyüdün artık :P 18 oldun :D /kendisi paticikte Quibble nickiyle bulunmaktadır;[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nice senelere!!![signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nice senelere Quibble[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sağlıklı nice senelere ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saolun beyler yosunum herkeze saolun varolun reşit oldum len ![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Ji_Ber, 06 Ocak 2006 07:11 tarihinde demiş ki: [spo1=bu seferki pasta azcık farklı olsun][/spo] nice senlere [signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Öne çıkan mesajlar