yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Kardeşim JJ'in bugün 18. doğum günü :D Hepinizle paylaşmak ve ona burdan tekrar iyi ki doğdun demek istedim; İyi ki doğdun JJ'cim!, bi terslik olmazsa 5 saat sonra sana çok deli bi hediye vermiş olucam :P ....eeee büyüdün artık :P 18 oldun :D /kendisi paticikte Quibble nickiyle bulunmaktadır;[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nice senelere!!![signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nice senelere Quibble[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sağlıklı nice senelere ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saolun beyler yosunum herkeze saolun varolun reşit oldum len ![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Ji_Ber, 06 Ocak 2006 07:11 tarihinde demiş ki: [spo1=bu seferki pasta azcık farklı olsun][/spo] nice senlere [signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar