big_man Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ben dusunuom astramı alsam golfmu astraya bindim süper ya sizce hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şüphesiz golf[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tabiki golf..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Efsaneler ölmez,sadece şekil değiştirir...Astra bana hep aile arabası havası verdiği için tabii ki GOLF.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Golf... Ama bence yeni kasasıyla afedersiniz "Efsaneler ölmez, sadece cinsel tercih değiştirir" sloganını benimsese daha iyiydi, özellikle arka tampon-arka taraf açısından. Canım Golf, George Michael gibi oldu garibim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hangi modellerini alacağına göre değişir bence. Ama çok genel olarak bakarsam bence yeni Golf bir önceki kasa kadar tutmadı ama astra peynir ekmek gibi satılıyor şu anda.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesela 41milyar vereceğini düşünsek, 8v, 1.6 içi orta dolulukta bir golf alırsın. 41milyara easytronic full 16v astra alırsın, karar senin. Ben Astra kullanıyorum easyronic alışkanlık gerektiriyor, arabadan çok memnunum. (yokuşlarda geri kayma problemi 2006 modelleri ile beraber kalkmış.)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bende aynı kıyası araba alacağım zaman yaptım. Astra ile Golf'ün yakın standartlardaki modelleri arasında 6bin YTL lik fiyat farkı vardı. Astra yı tercih ettim. Memnunum. Golf te güzel çok ince ayrıntılar iyi düşünülmüş tabiki fakat 6bin YTL ye kıyamadım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 golf.. ama tabiiiki elindeki paraya görede değişir.[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 golf comfortline[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 golf derim ben. ama bence özelliklerini iyice inceleyipte karar vermelisin. bir arabanın özellikleri kişiye göre değişebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Astra rulzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 merhabalar bence de golftur ancak standart bı golf yerıne daha donanımlı bı astra da dusunulebılır mesela gtc..ya aslında bu bayagı zor bıse ıkısıde alman arabası olarak kalıtelı ama bırı vw olmasıyla ayrı dıerı opel servıs anlayısları farklı aracların yıpranma ozellıklerı ayrı falan fılan ancak geniş bi inceleme yapasınkı tamam budur dıyebılırsın sahsen ben senın durumunda kalsaydım boole yapardım.. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 92 model golf bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 adam almıştır bile arabayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hehe fistan espirisini konusturmus yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sorman ayıp bu soruyu golf golf golf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kesinlikle golff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ya bi reklam nekadar başarılı olurmuş böyle. Neden Golf onuda yazsanıza? Aynı standardı 6 milyar pahalıya veriyor diyemi? Nasıl olsa satıyo niye indirelim pahalı satarız stratejisi izleniyor diyemi? Malzeme kalitesi daha dandik diyemi? Bagajı daha küçük diyemi? Motoru eski diyemi? Dizeli 50 milyar diyemi? Arka tamponunu boyama zahmetine dahi girmemişler diyiemi? Nedir yani yazında bilelim "kesinlikle golf" 'ü Golf V ile cepten yemiş. Reklamında bile itiraf ediliyor (Golf V vs.vs.) şeklinde, hiçbir yenilik olmadığını. Astram var. En yakın arkadaşımda da Golf. Güzel araba fakat önceki modele nazaran hiçbir artısı yok. sadece şekli değiştirmişler buyrun yeni Golf diye ismin ardına saklanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla golf alicaktim , fakat dizeli cok para. vermem yani o kadar. dizel astra aldim bende , bekliyoruz bakalim. golf super tabiki , fakat golf mu astrami pek denmez cunku arada baya fiyat farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bence yenileri açısından bakarsak, parasına göre Astra daha iyi seçim, için rahat olsun derim. İkisi de bir önceki araç olsaydı "hmmm keşke" denilebilirdi. Vodan sen neye kızdın da sert çıkmışsın? (Dediklerinin çoğunda haklısın da nedir şiddet celal? Golf'ün fiyatlaması Mini Cooper gibi işte, isteyene diye koymuşlar fiyatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Cevap veriyim. Bilende bilmeyende konustugu icin hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ya Cafein, sadece burası için değil. Üyesi olduğum forumların çoğunda, hatta çoğundayı kibarlık olsun diye yazdım evet hepsinde Golf daha iyi diyorlar ancak kimse çıkıpta bak şu şu şu şu için iyi demiyor. Sözüm meclisten dışarı, bir reklam izlemişler etkisinde kalmışlar efsaneler ölmezmiş, sınıfın yaratıcısı golfmüş ya bunlar Golf'ün iyi olması için etken sebepler değilki. Dahamı güvenli dahamı konforlu aynı zamanda dahamı ucuz, dahamı performanslı bişey diyen yok. Golf daha iyi hatta ileri gidip sebep belirtmeksizin kesinlikle Golf yazıldımı benim şalter atıyor. Burası paylaşma/tartışma forumuysa, eğer birilerine yardım edeceksek sebepleriyle yazmalıyız. Aksi takdirde bir ankete dönüşüyor. Adam anket yapmak istese yazardı başına anket diye değilmi? Bu arada Tekrar merhaba dostlar. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:34 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bencede vw golf derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 O zaman imaj meselesi diyeyim abi... Golf şu an Mercedes'in yaptığını yapıyor, hazır imajdan yiyerek satıyor. Astra ise Opel'in kendini geliştirmesinin ürünü olarak öne çıkmış durumda. Eskiden beri bakarsan, VW - Opel kapışmasında VW hep öndedir, o seride de Golf hep sözü geçen arabadır, bu bakımdan insanlar ön yargıyla hareket edip Golf'e yönelir, bu çok doğal. Yoksa yeni Golf, travesti tipli arabanın teki her şeyden önce (Bana kalkıp o arabayı, özellikle arkasını- hadi önü iyi diyelim, bakınız Pololar şekilli duruyor- beğendiğini söyleyen bir insan çıkarsa kalkıp alkışlarım). Aslında çattığın reklam senin de söylediğin gibi işin aslını açıklıyor, "Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir", kısaca "Dışını batırdık, elimiz varmadı içi eski hamam eski tas" gibisine. Benim Golf kullanan tanıdıklarımın hepsi de satıp yeni kasaya geçmektense, eski kasanın az kullanılmışını alıp kullanmaya razı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar