deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hersey afisde belirtilmiştir yer ANTALYA Bol Pogolar ! [signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu arada yorum bekliyorum afişi ben yapdım :lol:[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fazla pogodan sersemledin heralde muzik bolumu ne gune duruyo :) edit : pogo ne yaw [signature][hline]4 8 15 16 23 42 [Bu mesaj Zegna tarafından 03 Ocak 2006 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Prograsive de yanlış yazmışsın sankim :hmm:
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Pogo şu gençlerimizin birbirlerinin üzerine zıplaması olayı değil miydi yav? Öte yandan, müzik bölümü mü desem topic niye büyük harf diye mi söylensem şaşırdım kaldım. En iyisi hem topici küçülteyim, hem müzik bölümüne taşıyayım, "yetkili eli değmeden okunamayan mesajlar" listesine ekleyelim bunu da.[signature][hline] Nefir of BL
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Prograsive :) => progressive[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 prdn ya ben zaten muzık bolumune acıcakdım da konu dısına acmısım cok afedersınız buarada afisi degistirdim sponsorlar bolumunu felan :P cok guzel olcak haha[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eğlensin gençler =P çıkarcak adam bulamadı heral kışın dicem alınmayın ama ;)[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [spo1=...]ulan[/spo] bir festivalde de Hard Rock çı grup çıkarın[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak..
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 herşeyin hayırlısı ;)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz...
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Quivalen-soth, 03 Ocak 2006 20:06 tarihinde demiş ki: [spo1=...]ulan[/spo] bir festivalde de Hard Rock çı grup çıkarın onuda yaparız abi kimi istersin ? 1de headliner mı olsun ?[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Olsun olsun çeşni niyetine .)[signature][hline]www.antipopvideos.com
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sanki daha once antalya 1. ve 2. metal festivalleri yapilmisti. reset mi attiniz?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Antalya 1. Metal Fest diil Wen, 1. Antalya Metal Fest :) Gençlik uyanık ya...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 efet biz gencler oyleyiz siz moruklar ... hehe afişi gene değiştirdim walal bu sefer son :lol:[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yine çeşitli aksilikler yaşasakda bizde çalıcaz bu konserde. şöyle garip bi durum olucak yanlız klavyeci bass gitarları çalıcak bass gitaristin istanbul'da olması sebebiyle. davullarıda farklı kişi çalıcak. o yüzden pek progressive'e kayamicaz gibi görünüyor bu konser. belki sadece bir medley yaparız birkaç şarkı birleştirip. ama yinede konserin çok güzel geçiceğine inanıyorum. herkesi beklerim efenim.. reklam amaçlı not : bi aksilik çıkmazsa 5 şubatta bize özel bir konser ayarlanıyor. o konserde gayet leziz bi playlist ile bizi izleme fırsatı bulabilirsiniz birde şubat ortasında izmiri ziyaret edicez orayada bekleriz. detayları kesinleşince yazıcam. [signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hehe afişde" thrash " " trash " yazmışım lol[signature][hline]the god you've called can not be reached at the moment please try again later .... or kill your self !
Öne çıkan mesajlar