Brigand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Arkadaşlar, benim msnimde sorun yok şu anda msnimdeki kimsede sorun yok yalnız bir arkadaş msnine giremiyor şifresi ile denedim service is busy, temproraly not available yazısı alıyorum şifre filan doğru maile girilebiliyor hotmaile. AMa msn'e girilmiyor aynı makinadan ben kendi msnime gireibliyorum, onun msnine diğer makinalardan da girilmiyor. Sizce sorun nedir?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Msnde bazen oluyor böle durumlar. Bir süre sonra sorun düzelir, beklemekten başka birşey gelmez elinden.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 beklemeyle duzeliyo bu gibi sorunlar herhangi bi şifre problemi yoksa sanırım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Şifresi doğru, zaten şifre hatası vermiyor, şifresini yanlış olarak denedim o zaman şifresi hatalı diyor.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet dün gece uzun süre bende msn messenger dan girememiştim ama düzeldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @Brigand Aynı sorun bendede var 3-4 gündür böyle bir çare bulursanız banada söylermisiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaa bende de oluo bazen.asıl kullandııma girmio hata verio.kullanmadıklarıma girio.30-40dk sora düzelio asıl kullandıım msn ime rahatça girebiliorum:D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 diğerlerinden çık öle girmeyi dene. belki olr. valla bak[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: rap_antikor, 06 Ocak 2006 04:02 tarihinde demiş ki: diğerlerinden çık öle girmeyi dene. belki olr. valla bak Zaten 1 tane msn açık. Multi kullanmıyorum. Fazla patch olsun istemiyorum :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bekleyeceksiniz ya bunun başka çözümü yok. Bu ara yine msn sapıttı işte anlamıyo musunuz? Msn'in kendi sorunu, adamlar düzeltene kadar böyle. Biraz msn olmadan yaşamayı öğrenin :) ya da gtalk yükleyin[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar