Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD Monitör Alcam Yardım Lütfen...

kmert

Öne çıkan mesajlar

600 YTL civarı param var ve 19 LCD Monitör almak istiyorum.Geçen teknosa da tam aradığım fiyata gördüm bir tane.Model PHILIPS 190S6FS 19 idi.

Özellikleri:

Tipi LCD
Ekran boyutu 19"
Kontrast oranı 500:1
Çözünürlük 1280 x 1024
Nokta Aralığı(mm) 0,294 x 0,294
Yatay Tarama Frekansı(Hz) 30 - 83 KHz
Tepki süresi 8 ms

LCD monitörlerden fazla anlamıyorum fakat satan adam tepki süresinin önemli olduğunu ve bunun 8 olmasının iyi olduğunu söyledi.LCD monitör alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Ben çok fazla oyun oynayan bir insanım sizce LCD monitör almam doğru bir seçimmi?

Birde tepki süresi 4 olan Samsung marka 19 olan bir LCD var fiyatı 550 ve tipide çok hoş.Sizce o alınırmı ne gibi fark olur?

Birde bidolu.com da gördüm 19 SONY S95ARS TFT LCD GÜMÜS.F,yatı 630 idi 30 milyon fazla için bu alınırmı?

Özellikleri: Garanti Süresi 36 ay
• Ekran boyutu 19" 0.264 mm
• Video girişi D-Sub
• Yatay tarama frekansı 28 - 61 KHz
• Dikey tarama frekansı 48 - 85 Hz
• Çözünürlük 1280X1024
• Aktif görülebilir alan 160-160 derece
• Renk 16.2 milyon
• Uyumluluk TCO'03
• Kullanıcı kontrolü OSD
• Tepki süresi 8 ms

Tepki süresi 12 olanlarda var onlarla 8 arasında çok fark varmı?.Siz alacağım fiyata ne önerirsiniz.?Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

EN önemli detaylardan birisi tepkime suresi sanırım ne kadar dusuk olursa o kadar iyi.şimdilik fikrim bu kadar .)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yapmayın etmeyin. Taşıma derdiniz yoksa almayın şu monitörlerden. Gidin babalar gibi flat alın. 1280x1024 çözünürlüğe verilmez o para. 2 katına notebook alıyorsunuz zaten.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

19 philips 190s5 var bendede lcd 12 ms tepki sureli olanı s6 da 8 ms olmus bende cok oyun oynayan bir insanım ama monıtorde hicbisekilde o fululasma olmadı labtoplarda olan olay en hızlı fps oyunlarında bile fiyatı ve kalıteside mukemmel arkadasımda 19x6 lcd aldı philips o iyice asmıs bisey gormeni isterim 700 ytl civarı oda monitor diyosan philipsten şaşma derim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...