Episode_666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Negative clanıyla yapmaya çalıştığımız pelerin görevinin videosu. İndirirken kesinlikle korkmayın keylogger falan yok. :D Öyle şeylerle işim olmaz...(Videonun Boyutu yaklaşık 25MB) http://rapidshare.de/files/10471780/Negative.wmv.html İyi seyirler.İyi veya Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bir ben giremedim şu pelerin görevine. Girdiğim hiçbir clan pelerin almaya gitmedi. Bazılarının gücü yoktu o kadar bazıları zaten pelerinliydi :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben 1 kere girdim aldık cıktık :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
father Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 pelerin görevi ayrı bi heycan :) 3 defa kestim (itemlerim silinmeden önce):D[signature][hline]----1_VS_1 ---- ----61 LVL ---- ----136K NP---- ---- Orc ---- ---- Ares ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar