FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya çocuklar benim windows göçmüştü,yaptırdım ama windows göçmeden önce türkçe olan msn şimdi ingilizce olmuş,hiçbirşey anlamadığım gibi kendi adresimi de yapamaz oldum.ne halt yiyeceğim??:(yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 16 yasındasın ve çocuklar diye hitap ediyosun :D türkçe msn bul indir ozaman[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 beni çok kırdığının farkındasındır umarım.. ben sadece fikirlerimi söyledim(veya sorunlarımı) bu arada yaşım imzamda yazıyor.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 haaa pardon ben de çocuklar gibi hitap ediyorsun diye anladım. bir daha etmem eğer istemiyorsanız.nasıl edeyim? bu arada ben cevabımı alamadım?:)[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 http://messenger.msn.com/xp/downloadx.aspx?mkt=tr-tr :D[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 indir türkçeyi 16 .[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 abi iyidir ya ingilizce gelisir . gavur server larıda bu is icin birebir[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaşın önemi yok.. önemli olan mantualite ve seviyedir.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 www.msgplus.net bu siteden türkçeyi seç ve msn'ini upgrade et. alemin kralı olucaksın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar