goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bilgisayarı açtığımda içinden belli aralıklarla cızzz diye bir ses geliyor windows açılana kadar bu sesi 4-5 kez tekrarlıyor bu sesin nedeni ne?(bende migren var direk tetikliyor baş ağrılarımı)
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 -fan tıkanmış olabilir -kasanın kapağı tam oturmamış olabilir -hdd den geliyor olabilir
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hdd iyimser olanı. Anakartın üzerindeki fana bak. Dönmesini tozlar engelliyor olabilir... Win açılana kadar diyorsun, Win açıldıktan sonra CD-Rom fln devreye giriyor, cız sesi kaybolmak yerine onların altında olduğu için sen farketmemiş olabilir misin? Her neyse ben yine de bi fana bak derim. Tozdan dolayı sıkışabilir.
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bilgisayarına arkasındaki fan çalışıyor kasanın kapağıda sağlam sesi duymamam imkansız duyulmayacak gibi bir şey değil sadece xp açılana kadar geliyor bu ses başka ne olabilir?
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hdd den geliyodur büyük ihtimalle mesela oyun falan çalıştırırken makineyi zorlayınca aynı ses çıkıyormu?
can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aynısı bende de var. ama düzeltemedim. xp kullanıyorum.[hline]There's a heaven above you baby...
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 makine açılana kadar git içerde bekle yada servise ver..[hline]18 doldu..ee?yani off bi halt yokmuş büyümekte..reset istiorum..
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ses sadece windows açılana kadar geliyor(xp) bu ses başka hiçbir işlemde çıkmıyor.elden gelen başka birşey yok pc yi açarken başka odaya gideceğim.yardımlar için saolun.
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 nasıl kontrol edeceğim ?
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 degerli esyalari al, direk yangin merdivenine kos[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ses devam ediyosa ps den değildir[hline]Deli Kupheli
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben birşey yapmadan sesler düzeldi nasıl oldu anlamadım
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ses devam ediyorsa ps dendir doğru çünkü diğer girişleri söküyosun sadece ps çalışıyor kendi kendine ps deki fandan geliyorda olabilir sen en iyisi git bi bilgisayarcıya kontrol etsin yaw ne kasıyosunki
Öne çıkan mesajlar