Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 efenim bu arkadaslar rock/alternrock tarzında bi muzik yapıp benim tarafımdan cok beğeniliyor ve tavsiye ediliyorlar.place your hands, superhero, new bird baslamak icin ideal parcalar bence neyse tadını cıkarın bulunuyor rahatca(new bird biraz zor gibi ya nese :P)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yanlis hatirlamoysam solsitlerinin upuzun sari saçlari var gay style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben new bird izledim bi tek oyle upuzun değildi omzuna kadardı[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 rolling stones varken gereksiz derim ben :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 rolling stones demişkene "rolling stone" bir deyim ama neydi yaa bi ara öğrenmiştim,unuttum şimdi delircem 2 aydır..kime sorsam halüsinasyon diyo ama bi anlamı var ..[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 rolling ve stone un ayrı ayrı anlamları wardı bende hatırlıyorum öyle bişeyler stone ile elvis in bi ilişki wardı sanırım arasında diğeride beatlesmı ne öyle bişeyler duymuştum bi zamanlar[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yok yaa "roling stone " söz grubunun "serseri mayın" gibi bi manası vardı ama neydi?yani sonuçta anlamı neyapcaa belli olmayan tabiri caizse k..tü bası ayrı oynayan demek[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 rock-stone roll-rolling bunda neden derin anlamlar arıyosunuz ki :) aynen 1. tekil şahısta çekilmiş fiillerin gazetelere YORUM köşesi olması gibin.. (çiziYORUM,Eleştiri-Yorum, vsvs)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar