Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Para...[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aylık derdi yok birşey yok bir tek cdkey lazım bu kadar cefayı çekmekden iyidir. hem istediğiniz zaman bol bol oyun bulabilirsiniz , farklı oyunları keşfede bilirsiniz dünyaya açılırsınız vs vs vs :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ibook da dota oynayabilsem bnet e takilirdim da, dota da problem var; forumlarinda da dile getirilio kimsenin ipledii yok ondan pc den oynamak zorundayim, madem pc basina gecip bi halt ediorz; bari turklerle oynayalim seklinde eurobattle.net deyiz :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yahu param yok diyorum, hiç yok.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 up[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bendede bnette Costum oyun kurmada sorun var benim oyunuma kimse gelemiyor faln mecbur gavurların oyunun istala ediyoruz türklerle :p fakat normal oyun kurup oynaya biliyorsunuz.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 G3NK-ZeBeLLaH hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eurobattle.net'te zaten normal maç yapan yok.Yapsanda brezilyalı falan denk gelio lagtan oynamıosun.Herkes Dota'cı olmuş (: Benim nickte Lamerize orda.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pehey gene gitti yaf ehau gelsin aciyom hemen[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Reset basayım bari. İşe bak ya.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Dynamick viperla nasıl kan aldım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben de şanslıyım yani 2 gündür servera girmeye kalkınca çöküyo :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cıkmıstım bende ya.dus alıp gelem bari. genkler sizden olam bu seferde 3 oyundur hep rakiptim :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu arada senmiydin anti mage olan mutos ? antimage e mom, mask of death falan almayin; mana burn u cancel edio life leech. en mantiklisi dual cranium gitmek :)[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 15.30 da gelir ozm açarım oyunu :) en erken 15.30 hade bende duş alam eheh[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK [Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Şubat 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 up[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler server geldi haydi g3nkleyek[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 açıyorum[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Dralnu, 08 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: bu arada senmiydin anti mage olan mutos ? antimage e mom, mask of death falan almayin; mana burn u cancel edio life leech. en mantiklisi dual cranium gitmek :) walla hic dikkat etmedim ilk defa sonuna kadar ztaen oynadım bunla.biraz daha uzun surseydi bradwarden gibi cıkardım karsınıza :).[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 geliyorum uleynnnnn ( hazır wow bakıma alınmısken bi kaç maçta ben yapin :p )[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehüüüü Frozen Throne girdik alow millet kimse yokmu g3nkcılardan leynnnn server açılmadan bi oyun atak bari :p G3NK-Newbie :p [signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 08 Şubat 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ara veriyorum. Bir daha clan arasında maç yapmayalım ya, böyle rezillik olmaz.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Beğenmedi adam oyunumuzu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 19,30 da yeni oyun açıcam o zamana kadar baska oyuna girmiş olan giremes ona göre :) madem sürü olduk oyunda ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar