Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 g3nklendim yine, girişte düşme sorununu düzeltip oyun esnasında düşmek.. Brr Beynime kan sıçradı. //edit : imla hatası [Bu mesaj Lyrent tarafından 08 Şubat 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lyrent feci g3nklendiniz o el. bizde zaten buglı hero var.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya deli olcam cd ler yok üünüh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cek dc++ dan 1 max 1.5 günde geliyo[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 server patlak galiba?[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 $imdi patladı. heh[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu olay battle.Net'in hangi sunucusunda mevcud ? Us? EU?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 battle.net'le alakası yok sanırım. freeserver bu bizim oynadıgımız.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Bathory, 08 Şubat 2005 08:32 tarihinde demiş ki: battle.net'le alakası yok sanırım. freeserver bu bizim oynadıgımız. uleynnnn bende bakıyorum 2 gündür eu'da bekliyorum kanalda ne gelen var ne giden bi kaç oyunda biz atalım dedik , gerçi wow'dan pek fırsat kalmıyor ama arada bi canım çekmiyor değil :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh =) valla bizm servera gelirsen eger dota için. 24 saat ya ben ya dyna yada fizbanı bulabilirsin =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haydaa ulan ilk sayfayı okumadan cumburlop diye yazınca mıctık. pfffff şimdi patladi muhabbetlierini anladım :p yaw bırakın şu dandik serverları gelin bnet'e takılalım rahat rahat.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bnet de neymi$. cd-key falan ayıp i$ler onlar. bizim freeserverımız güzel mutluyuz biz yuvamızda =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben heyecanlanıp battle.net yazdıydım topice pvpgn mi ne olcak :P zaman zaten önemi yok yakında bi uraşırsam sylveria nın wc3 ü tanıtımını yapıcaz herkesi cekeriz oraya :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 asıl battle.net kolpadır şimdi türk fln yoktur gavurlarla oynanmaz lagdan adım atamıyosun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DynamicK, 08 Şubat 2005 12:27 tarihinde demiş ki: asıl battle.net kolpadır şimdi türk fln yoktur gavurlarla oynanmaz lagdan adım atamıyosun abi nasıl türk yok? var türk var hemde iyi sayıda türk var. LAg'da öyle oynanılmayacak kadar değil gayet normal kıvırmayalım :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Orjinal oyun nereden bulacağız?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DynamicK, 08 Şubat 2005 12:27 tarihinde demiş ki: asıl battle.net kolpadır şimdi türk fln yoktur gavurlarla oynanmaz lagdan adım atamıyosun eaue yok be ora iyi baya :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: W3r3wolf, 08 Şubat 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Orjinal oyun nereden bulacağız? abi artık istanbuldaki cd satıcılarının elinde bile var warcraft + frozen orjinal bulamassan avaturk + hepsiburada + weblebi gibi türk online satış sitelerinden sipariş edebilirsin bi problem çıkmız bunlarda.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Olm kapayın bakim çenenizi nası avutucaz kendimizi dyna şimdi size der ki takılalım pvpgn de bi müddet atalım nooblugu orda ha gayret kendi mekanımız açıldıgında yılanı olalım yolların önce hüplet sonr gümlet[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Param olsa WoW alırdım, o nereden çıktı :) Dyna kur lan oyunu.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kuruyorum g3nklerim benüm az durun da bi çay fln doldurayım 5 dk sonra hasır oyununus[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 giremiorm bu arada su an ben servera, var midir bi problem ? bunun disinda; bnet de tr host edilen dota oyunu hic gormedim.[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Şuan server göçük müş bi 15-20 dk sonra gelir en geç bekleyek[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ne biçim server bu böyle ya, sürekli göçüyor.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gelin bnet'e doğru yolu bulun diyorum dinlemiyorsunuz :p ne göçme derdi , ne birşey hem oradaki clan sistemi daha güzel :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar