nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya şu server gelsin be daha duşa gircem giremiyom[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ayrıca $u rikiye kıl oldum. adam resmen rocco ya.[signature][hline]g3nk
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 düne kadar ne duş ne traş vs gidiyodum dota manyaklıgı yüzünden eahu saçlar fln böyle 0.5 cm oldu papaz oldum saç sakal karışmış aczmendi tarikatına üye olcaktım ki kestim :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 clinkz gelseydi bana rikinin aklını alırdım ama ehee adam buldu sizi dogradı bende ilk riki le kapıstıgımda böle olduydum herif proydu zaten team kill cekiyodu fln :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dota'dan önce dyna :) dota'dan sonra dyna :horace:[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 name öyle resim cektim koyucam foruma ahahaha süper teşhis[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Off server off.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beyler bidahaki oyunu ap mi yapsak hepimiz rape heroları seçelim :) squadı kuralım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende bundan sora sabah ak$am kasıp heroları ezberlicem abi. bi zeus'u biliorum bide orc baba var adını bilmedigim.süfer valla.rampage+rage'i bi koyuyosun,yanında bi de stun'cı g3nk varsa tamamdır.[signature][hline]g3nk
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bir kere de ap yapalım gerçi ben yaptım orda experienced noob oldum :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Slayer ya da Lion olayım ben de. Dünkü oyunu Dyna biliyor :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben skeleton king-dwarven sniper-clinkz bunlardan birini seçerim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Lion deli benimde favorilerimden Clinkz Skeleton King Razor Liche Crestfall bench: Lion , dwarven sniper , nerubian assasin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 geldi server kuruyorum hemen damlayın[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 koşuuuuuunn server geldi[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 g3nklesek mi yava$ yava$?[signature][hline]g3nk
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 açıyorum suan var mı gelen?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben Encıl'a bakıyorum, gelmem.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 encıl bitti böhühüh oyanyan var mı[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 riki filan hikayeymiş en gr@lı dwarven sniper(bence) :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
mutos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 uhea tum herolar super yaw[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
mutos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cevirecekseniz dota simdi 2 kisi gelelim dioz.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rikimaru ile şöyle yapıcaksın başta başlarken soldan 2. büyü adını unuttum da teleport oluyorsun onu seçiceksin item olarak boots of speed ve ring of generation al git sağa sola biryere creeplerin can kırmızı oldugu gibi koş vur exp al geri çekil alt tusu ile izle canı sarıya dönene koş sen vurana kadar kırmızı olur vurursun ölür böyle böyle kas iyice lvl 6 olunca paranda fullenir 875 gp ye bir ring of health al sürekli vur kaç yap creeplere ve son vurusu sen yapmaya calıs lvl 6 olunca gözüne hp si 700-800 den cok olmayan bir hero kestir mümkünse 2 tane de olur ama 2 tane ise hpleri az sa onları seç lvl 6 olunca hide da olucaksın zaten adamın creeplerle savastıgı yerde sotede bekle ormanda fln dur canı azalmaya basladıgı zaman 4-5 adım arkasına death wardı dik sende saldır sana saldırmaya kasıcak ama senin canın onun 1-2 vurusu ile yarıya düşsede kendi canı bir anda feci hızlı düştügünü görünce vurmayıp kacıcak o zamanda kesin ölücek sende canın az kaldıgı gibi hemen uzaga teleport ol git base e alısverişini yap :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
mutos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eye of skandi + riki uhe.kacmak imkansız.wardsız rikiyi de severim[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 riki ile hp ye cok ihtiyac da yok aslinda eye of skadi alabiliyosan durma zaten riki ile deli agility kasicaksin hp si 1200 fln olsa yeter ki zaten rakip sana dalmay abasladiginda topukla hemen gorunmes oluyorsun zor durumdayken de direk teleport ol :) bitirici hamleyi super yapiyo riki gizlenerek git agility fln +45/50 arası yapmıssan zaten kurtulusu yok kimsenin :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Öne çıkan mesajlar