nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ühühüh dyna senin yüzünden uyuyamaz oldum habire dota habire dota[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 serverda hiç türk yok ya. gavurlarla oynanmıyo.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 akşam oynarız artık ama ben bugün uyumıycam bakalım gelebilir miyim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben arada bakıyorum ama pek kimse yok.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dyna mektepli olacak, biz de alaylıyız :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: fizban, 06 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki: aganim nedir ? Mutosun da açıkladığı gibi bi int hero itemı detay gerekirse baseden uzaktaki shoptan alınan parçalarla yapılıyor. Soulstone+mistic staffın otomotik birleşmesiyle oluyor(ekstra para talep etmiyor) Soul stone: 3 temel boosterın alınmasıyla oluyor bunlar point vitality bi de bi tane daha adını unuttum zaten shopta en alttaki 3 booster. hp+mana+int bonusunun haricinde ismi basedeki bir shopda yazan heroların 6. level özelliklerine bonus veriyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cok fazla oynamadıgım icin itemlar konusunda fazla bi$ey de bilmiyorum.onun icin bikaç sorum olucak. mesela bi ag herosuna ilk böle birle$tirilerek alınıcak item nedir?ayn $ey str herosu icin de gecerli?ilk ne alınır mantıklı olarak[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o zımbırtı sadece attack speed ve movement speedi arttırmıyo mu? onun yerine $öyle agility'e +veren bonuslu kombolu flaan bi$ey yok mu =) hem dmg artsın hem attack speed artsın co$alım.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 6da yatıp şimdi kalktım 8gibi oynarım ama :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi onceki sayfada spoiler olarak herolara alınacak item vb yi ekledim topice orda agility heroda var int de str de bak ordan ne alındıgına fln[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben 9da yattım 2bucukta kalktım. birazdan giricem =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi her gün max 5 saat uyuyorum sonum hayrola :) bide dotada oyun baslarken acılana kadar mekik ve dambıl kasıyorum ehe kas yaptım 1.5 haftada :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben loadinglerde winningde master league'me devam ediorum.heh[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe eet dyna aç bi oyunda bi g3nkleyelim bakalım.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neyse bu kelden hayır yok. oyundayım ben babs. /f add g3nk-Bathory[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ilk olarak asla power treads almam ya bot biraz para kazanınca ring of health +4 hp verenden +2 diil Ya direk ring of health alırım agilitilere intse paso mantle of int ile circlet of nob. ilk paramla.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1-9 son anda o paladinimsi seyi aldım aşa ehe bu arada takım oyunu süper yaptınız tebrikler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 server gitti galiba :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Heh, hayatında bir kere dominating yapmış :) Sonuçta kaybettik nooblar sizi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fiz dyna pro deil takım oyuncusu.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dyna 0wn3d be öyle demeyin :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 öyle olsun bakalım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 moralim bozuldu okul tatil degilmi$.ulan ebesinin körü kadar kar var nie tatil yapmıyosunuz! server da gitti.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benimde degil ama gitmicem işim olmaz bukadar kar vs sakaryaya git evi düzenle temislik yap eşya taşı sux[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen bu karda benden daha cabuk gidersin okula.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar