Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Dyna mektepli olacak, biz de alaylıyız :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 06 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
aganim nedir ?

Mutosun da açıkladığı gibi bi int hero itemı detay gerekirse baseden uzaktaki shoptan alınan parçalarla yapılıyor. Soulstone+mistic staffın otomotik birleşmesiyle oluyor(ekstra para talep etmiyor)
Soul stone: 3 temel boosterın alınmasıyla oluyor bunlar point vitality bi de bi tane daha adını unuttum zaten shopta en alttaki 3 booster. hp+mana+int bonusunun haricinde ismi basedeki bir shopda yazan heroların 6. level özelliklerine bonus veriyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak asla power treads almam ya bot biraz para kazanınca ring of health +4 hp verenden +2 diil
Ya direk ring of health alırım agilitilere intse paso mantle of int ile circlet of nob. ilk paramla.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

Heh, hayatında bir kere dominating yapmış :) Sonuçta kaybettik nooblar sizi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...