skyly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Abi böyle 1-2 güzel oyun atınca anlaşılıyo klanın ve klandaki arkadaşlarının değeri :) Ne kadar eğleceliydi (yendikte ondan yeilsek bayarım :P) ama böyle arkadaş çevresi falan o ölünce ona laf atar :D bu az farkla kaçınca diğerine... Çok eğlenceli oluyor bütün clan arkadaşlarımıda harbi çok seviyorum :D En sonda sattım onları fakat 9 30 da sınıf belirleme sınavı olacağından uyumam gerekiyor :) haydi iyi geceler[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 adekstekilerler 6.12b oynuyoruz artik 5.84 baydi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 5.84 suxx[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 waxxi rulaz[signature][hline]PvPGN yet another pvpgn FAQ Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 skyle sattin o gece bizi daha bise demiyorum ezecektik seni :) harbi iyi satis oldu ama..sütünü ictin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol sınav vardı noob herif bugün ezildin zati yetmedimi :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yeter ama 61.14 oynuyalım artık baydi 5.84[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eskilerden hiç birinin 6 serisi oynayacağını sanmıyorum :) çırpınma boşuna :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 5.84 rulz =))) eskıyız bız deısmeyız euheuh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 valla 5.84'un ilk cıktıgı sıralar baslamıstım galiba oyuna ama tam anlamıyla noob'dum yani hic zaten ciddiye aldıgımız bi oyun yoktu nası olsa o zamanlar uo vardı , kantır vardı falan.. Sonra baska bir cafede milletin 24 saat bu oyunu oynadıgını gordum de atladım .. Ve hala 5.84'un neden sevildigini anlamıs degilim acıkcası . Galiba en buyuk nedeni bir cok heronun god mode'da dolanması ve bu heroların all random mod'da geldiginde oyuna %90 bitmis gozuyle bakılması .. 6.x lerde belki fazla janjan oldugu icin goz bayabilir , renkler olsun , tonlar olsun ama haritanın duzeni ve heroların uyumu benim gercekten cok hosuma gidiyor 6.x lerde.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 5 serisi noob işidir diyorum ve tepkileri üzerime çekiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bence 6 serisi noob isi..cok kolaylaştirici itemler var.mesela 5 serisinde sadece null varken 6 serisinde agi ve str icinde war bu büyük bi kolaylik bence..bencede tepkileri üzerine cekiyorsn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yeni itemler isleri fazla karistirmis bence mapte hosuma gitmiyor 6 serisinde yerni heroda istemiyorum ben ne kadar cok hero o kadar ayarsiz takimlar.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 5.84 ün nesi güzel ya? null talisman demişsiniz, bence wraith band ve bracer ın gelmesi çok mantıklı. isteyen istediği alana yönelsin. Yeni itemlarda oyunu bozan bişey yokki? Hani "şu heroya şunu alalımda oyun bitsin" tarzı. herkes istediği oyun tarzını oynasın diye itemler çoğaldı. Ayrıca herolar gitgide dengeli oluyor bence, oynandıkça düzelir böyle şeyler, yeni herolarda güzel bence. Gerçi bloodseeker ın ultisi manyakmı olmuş bana mı öyle gelmiş : ) G3NK-Khailein[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sana oyle gelmıs ... manyak falan dııl ama yıyınce kıpırdamayacan teleport yapmayacan warsa wındwalk yapacan ... tabı karsıdan 3 kısı gelıyorken sende ultıyı yersen gecmıs oldun ama ne ultıler bu pek acıtan bı ultı degıl ... 6 ile 5 arasındakı yorumlarına +1 ,5 cok dıngıl bır map bencede ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 6.16'da harita çok güzel bence. 5 serisinde rune'lar çok erken çıkıyor, karakterler çok dengesiz, bazı eşyaların fiyatları haketmediği kadar yüksek, bugları var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bloodseekerin ultisinden akcmanin tek yolu zati boots of travel.Bu arada Chen manyaq olmus 6.16da süper bir supporter olmus hatta eye of skadiyi yaptnmı zati öpüyo ya.. G3NK-Syn[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 6.16 ya gore chan mukemmel bir support hero evet , ayrıca silencer da psikopat bir hero olmus . Son tavsiyem 6.x lerdir benim de .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Syn, 18 Eylül 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Bloodseekerin ultisinden akcmanin tek yolu zati boots of travel.Bu arada Chen manyaq olmus 6.16da süper bir supporter olmus hatta eye of skadiyi yaptnmı zati öpüyo ya.. G3NK-Syn BloodSeeker in ultisinden en iyi Faceless void kacar hatta oyunun en iyi kacan herosu olmus 1300 range kadar teleport oluyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 void deli ediyor beni centaur wardi stun atiyorum cakiyorum cakiyorum caaat diye gidiyo eleman bi yere diyorum noluyo sonunda tarrasque ve battle fury den sonra eziyordum ortaligi ama bu adam kaciyo anca 2 kere oldurmusum adami eeh yeter dedim en sonunda aldım dagger of escape adam isinlandi mi caat diye ynna gidiyorum nerdeyse :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Faceless adamı haraket ettirmez ya 6 serisinde[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bildiğim kadarıyla hertür yer değiştirmede hasar alıyosunuz bloodskeer ın ultısınden ... yuruyerek gıtmen onemlı degıl yer degıstırmen onemlı ... ultı yıyıp blınk le kacmaya calısırken cart dıye bır anda gıden cok adam gordum ... blink tp void ın olayları falan kesmıyo ultıyı ... her eve lazım lothar's axe aka ww ... herşeye ilaç ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 invis dediniz de su dota dunyasında en cok "-ap invis yok" muhabbetine sinir olmusumdur. Oyunun kaderini belirleyen hero turunu yasaklarsan kim ne zevk alır ki .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: The_Delucian, 20 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarıyla hertür yer değiştirmede hasar alıyosunuz bloodskeer ın ultısınden ... yuruyerek gıtmen onemlı degıl yer degıstırmen onemlı ... ultı yıyıp blınk le kacmaya calısırken cart dıye bır anda gıden cok adam gordum ... blink tp void ın olayları falan kesmıyo ultıyı ... her eve lazım lothar's axe aka ww ... herşeye ilaç ... Ama her hareket derken boots of travella direk towna gidion hareket etmiosunki.[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 iyi de soyle bir sorun soz konusu ki , ulti de yazanı okursanız , aradaki distance ( mesafe ) arttıkca dmg yiyor. yani yururken , kosarken , zıplarken , ceylan gibi ya da surunurken degil. yani enchantress'in ilk ability'sine esdeger birsey oluyor. Bloodseeker'dan uzaklastıkca ve mesafe arttıkca dmg yiyorsun.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar