Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
skyly, 26 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
forumlarda 100 euro fln diyordu yollar birileri mutlaka

Aslinda 100 euro cok komik bir rakam degilmi ? Bu parayi reklamla rahat rahat elde edebilirler. Bin küsür insan var eurobattle net te . Bence baska seyler var işin içinde belkide blizzard kapattirdi gider ayak para kirmaya calisiyolar[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 26 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
waxxide Jungle oynamak isteyen ve baglantısı ii olan varsa dl ettireyim adam kursun oynayak.Serefsizm sims gibi olay yok acıkıo yok üsüo kıl tüy :D

single olarak oynadim o oyunu baya uzun bir oyun ve 3-4 kisiyle oynanacak bisey degildi ya 8-10 adam lazim en az[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

waxxide cok az kisi var ya oyun bile yok .. Hep boyle mi olur yoksa doluyor mu ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya dota 5.84c yi nerden bulabilirim .. Bulamadım hic bi yerde.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

patiden olmayan biri neden genk diye acc alsin

alanlarin hepsi patiden arti quiterlarda var

oyuna yeni baslayan herkes zaten yuzde 90 quiterlik yapar
cunku be accina nede baskasina saygisi olmaz sonradan isminin degeri oldugunu anlar cikmamaya baslar.

patidende girenlerin cogu oyuna yeni basladigina gore quiter ve noob damgasi yemeniz normal.
sahnsen ben oyunlarima tanimadik genk almiyorum pek.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

son bir seyi danısmak istiyorum , server create edemiyorum.. Dolmuyor kimse de giremiyor.. Port acın dendi kendi capımda debelendim firewall ozelliklerinde , bulamadım ama tabviki de bana ayrıntılı bir sekilde anlatabilecek saygıdeger bir insan var mı acaba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
www.dynamick.net/g3nk
adresisnde port açmayı anlattım

Thark ben yeni basladıgımdada hiçbi oyundan cıkmamıstım ve evet noobdum bu topicin başında :)

mesela fizban hala noob ve hala çıkmıyo hehe

Patiye üye olmayan ve clanda olan sanırım 6-7 kişi var ( saymam lazım bi)
ve clana girmek isteyen 2-3 kişi daha var pati üyesi olmadan.

görüştüklerimiz tanıdıklarımız vs pati üyesi olmasada alabiliyoruz clana ama bazıları kendi kendilerine nick alıyorlar
clana uye olmadıklrı halde isimlerinde g3nk yazdıgından insanların akıllarında öyle yer ediyor
quiter onlr diyenlerede
arkadaşım kim quit yaptı isim söyle deyin
şu gune kadar en aşa 10 kişi böyle laf etti isim sordum hiçbiri söleyemedi.. ondan sonrada yarısı özür diledi yarısıda replay al yolla dedigimden okey yapıcam dedi hala bekliyorum.. :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

dyna hatirliyormusun bi oyunda sana kurt gelmisti mom yok diyorduk biz sen nedemek o ya mom yaparim ben falan diyip benim arklarla kavga etmistin ben yatistirmaya calisiyordum herkesi:P

simdi boyle bi durumda benim olmadigimi ve genk teki adaminda dyna olmadigini varsayarsak o kisi yuzde yuz cikar oyundan yalnismiyim?

senin ve fizbanin cikmamasi olgunlugunuzdan karsinizdakilere olan sayginizdan
ama ben de hatirliyorum ilk oyunlarimda cikardim bayinca

hem quiterdim hem noob dum
2 haftasonra biraktim o gun bugun oyundan ciktigim gorulmemistir ama.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
evet öyle tartısmıstık ta ben her oyunda mom alıyordum
ve bi oyun öncede almıstım
oyun baslarken mom yok demediler
oyunda bana da tam mom luk hero geldi hali ile alıcam
rakipte mom almalık hero pek yoktu
herolar geldikten sonra mom yok dedi karsı takım ona içerlemiştim ben hali ile tartıştım[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...