Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://www.visi.com/~tneu/blizzard.html şöyle bir olayda söz konusu orijinal cd key istemeden girilen serverları bliz kapamaya calısıyormus sanırım bundan da olabilir[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sonucta bitti... Dynamick baska server varmi peki eurobattle gibi paticikce oynuyabilecegimiz ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 var evet http://waxxi.mine.nu/ sadece türkler oluyor burda waxxi nin serverı , eurobattle kapalıyken ( uzun süre) buraya takılıyorduk. şuan bilmiyorum eurobattle kapalımı ama artık hep kapalı kalıcaksa komple waxxi nin servera geçiyoruz demektir.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence kapandi en azindan bir sure. Sadece turkler varsa cok iyi bence hem lag te olmaz acikmi suanda server sitesi biraz eski kalmis gibi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 26 Ağustos 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sitesi yenilendi zaten eski hali daha düzdü :p açık olup olmadıgına reg dosyasını cekip bakabilirsin sitede tepede reg dosyası var dl et[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya sabah sabah dota siz zaman gecmiyor be..................[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Chief ben waxxide gene G3NK-nick die actm.Eger bi deisme fln varsa yeni accc yaapalm Nick:G3NK-Syn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya beyler , ben dynanın ilk mesajında verdigi talimatları denedim unable to connect battlenet , modemi calıstırın internete girin bla bla hatası verdi .. Waxxi'de de aynı hatayı verdi bi yerde yanlıs mı yapıyorum anlamadm. Bi arkadas bana bastan anlatabilir mi neler yapmam gerektigini ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya burdada sırf dota insan bayılıo bi td bi hero siege fln acmıolarki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Zeuz suan waxxi acıkmı bilmiyorum eurobattle kapalıymıs eger 2 side kapalı ise o hata normal server kapalıyken o hatayı verir veyahut sende baglanamama sorunu oluyorsa verir oyunu actıgında battle net butonunun yanında buyutec olması lazım ona tıkla listeden ne secili kontrol et eurobattle veya waxxi secili ise sorun yok hangisi seciliyse ona girmeye calısır oyunu acarken w3l dosyası ile acıcaksın ama yoksa hic giremezsin.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben denedigimde kapalıydı demekki waxxi serverı , cunku buyutecten ayarladım reg'i kurduktan sonra giremedim dediim hatayı verdi... Acık oluyor ama degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Su Jungle Troll u bi oynuyamadim he cok guzel oyuna benziyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 açık olur tabi eurobattle kapanırsa tamamen orda devam edicez, ha baktık orası da patladı ozm kendimize server açarız hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eurobatttle net en gec bir haftaya acilacak icinde yeni turk adminler olacak haberiniz olsun.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dynamick sylveria nın böyle bi server açması mümkün mü ? öyleyse eski uo gunlerı gibi şimdi de warcraft serverlarında ilklerden olursunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: THARKAS, 26 Ağustos 2005 14:09 tarihinde demiş ki: eurobatttle net en gec bir haftaya acilacak icinde yeni turk adminler olacak haberiniz olsun. KAYNAK ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: SoulCube, 26 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki: dynamick sylveria nın böyle bi server açması mümkün mü ? öyleyse eski uo gunlerı gibi şimdi de warcraft serverlarında ilklerden olursunuz:D sylveria dan ayrıldım ben zaten hem kapanmış artık sponsor bulana kadar açılmayacak demişti bi arkadaş. serverı açmakta sorun yok bir makine kiralayıp kurucaksın, yurt dısından mesela en dandik makineyi alsak aylık 100 ytl fln ödesek mis gibi oynar herkes ama az uğraşmak gerek. kurulum zor değil, hem wc3 hem sc serverları kurulabiliyor rahatlıkla[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 waxxide Jungle oynamak isteyen ve baglantısı ii olan varsa dl ettireyim adam kursun oynayak.Serefsizm sims gibi olay yok acıkıo yok üsüo kıl tüy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ilginç mapler fln varsa çok dl oluyorsa bana yollayın siteye ekliyim [email protected] a atabilirsiniz[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaa bu server düştümü gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 server acik bir iki defa daha kapatip acackalar ama maksat palyerlarin otu tutussun heh.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya hayde kimse yok waxxide girin be bi Green TD ya da dota fln cevirrelim yarım saattir bekliorm adam :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu arada Dyna arada girde waxxiye clanı kaydettir istersen ben kaydetmiim simdi chief fln olruum olmas :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 forumlarda 100 euro fln diyordu yollar birileri mutlaka[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yollayan olur ya siz merak etmeyın kapancagını sanmam kapanırsa waxxiye geçeriz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar