Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

4kisi var burda:)

tinker falan level 11 de girmisler iceri masallah

ben goblinle 5 kisi arti roshani geberttim:P

oyunu kaybediyoruz belli artik adamalr roshan yapacak diye gittim 10 tane koydum mayin

herifler roshan yapti bu arada durmadan tazeledim tabi remotelari

roshan tam olurken patlattim hepsi oldu

lotharlada oraya girdim zaten xp almak icin 6 levle birden atladim hemen ardindan barakayi aldik ortadaki:P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

soul lothari adamlardan kacmak icin ve suicide yapmak icin alirim
goblin celimzsiz bisey

herifler roshana dalinca baseden yola ciktim
altindan gecince direk gozukecegin icin lothari actim 7 saniyede icine girdim

asil amacim olmeyenleri suicide la oldurmekti

ordada yazdigim gibi roshani cok once doldurdum remote la
ara sira tazelemeye gittim sadece

ha daha buraya nerler neler yazarim akliniz dahi almaz:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

ss kullanmiyorum replay aliyorum genelde

saglam bir arsivim var isteyenle paylasirim

dotada imkansizlar diyebiliriz.:)

bir ornek vereyim

bone var dusman adam katliam yapiyor bendede lion var
bone gebertti gene birini baseine dogru yola cikti 20-30 cani var

bende en sol kosesindeyim haritanin o da nehirde benim oldugum kanadi kullanarak gelecek tek sorun invis olmasi
icimden 5 e kadar saydim tam onume attim stuni
herif oldu tam onumden geciyormus ehauha.

nasil anlarisniz ?
adam dogrudan base e tiklamistir donmek icinde gececegi cizgiyi onceden bilmeniz gerekir tek sorun kac saniyedeo hizla ulasacagidir o saniyeyi iyi ayarlarsaniz bulursunuz.

bunun replayi var

goblininde var ancak eski versiyona gecirmeniz gerek warcraftinizi genede isteyene yollarim

msn [email protected][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
en zevkli killerden biri
splash la dalmadıgın birisini kesmek :P
mesela riki karambole sana dalıyo diyelim splash la oda ölünce çok hosuma gidiyo hehe

ayrıca ormandaki shop a remote koyup sonra oynarken durduk yere rakip takımdan birisinin öldügünü görmek de efsane hehe hele eleman ordan saglam bi item almaya giderken ölünce bayada para gidiyo :P[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
thark bana mail at ben siteye koyarım istersen bende merak ettim izlemesi zevkli olur :)

bu arada hazır bu lafı etmişken aklıma fikir geldi
sitemizde süper oynadıgınız, komik işlerin oldugu vb replayleri yayınlayabiliriz.

[email protected] a mail atın replayleri bende siteye ekliyim :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

oyun basinda daha fazla xp alackalarindan avantajlari oalcaktir

ama iki kisi iyi bastirirsa ve bir kisiye hic kastirmassa o zaman bir sanslari yok tabiki

genede zordur 3v5 almak

bende gene bir save var onuda atacam

2v4 yada 2v5 oyun

bende goblin var arkta traxex

eze eze aldik:P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

evet banada laf eden oldu. genelde ismimizin başındaki G3NK- ile tanındığımız ve oyun içinde clanlarında görünmesi mümkün olmadığı için adımızı kirletmek isteyenler g3nk- ile başlayan bir nick alıp oyunlara rastgele girip quiterlık yapıyorlar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bazı tipler var G3NK- diye almışlar nick ve clandayız diye iddia ediyorlar, clan listemiz sitede mevcut
birisi clandakiler küfür ediyor, maphack, quiter vs derlerse kim? nick söyle? replay varsa yolla veya ss al yolla diye belirtin
yoksa konuşmasınlar, ayrıca herkesinde uyması gerek 3 kuralımız var
1. küfür yasak
2. oyundan cıkmak yasak
3. efendi olun saçma sapan tartışmayın

birde clana laf ettirmeyin, birisi ile sorun yaşadıklarında bana bildirsinler clan böyle böyle diye konuşmasınlar[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Server is going to be closed. The cost of server is too expensive, there are more and more players, what means we need more money to keep server working. Only in last month we paid near 100 Euro for server. And here is request to everyone, who like server, please send some money. I hope everybody understand server is free and noone will donate it all time. All peoples that pay cash will be writed on forum and website. Its not going on about big cash, remember if all peoples give 1 euro it will give many cash. But if this action dont give cash server will be closed. We need your help.
If You pay in:

Euro pay to: USLUGI INFORMATYCZNE IN4MAX ANITA NOWAKOWSKA
ul. Nowa Kolonia 28
41-810 Zabrze
nr 84 1140 2017 0000 4412 0018 1172
SWIFT: BREX PL PW MUL If you pay in

Dolars: USLUGI INFORMATYCZNE IN4MAX
ANITA NOWAKOWSKA
ul. Nowa Kolonia 28
41-810 Zabrze
nr 79 1140 2017 0000 4612 0018 1164
SWIFT: BREX PL PW MUL

All bank account are in USD and EURO but u can pay in all Currencies .In tittle of all pays please add: [email protected]

Türkçe meali ise aylık 100 euro ödüyorlarmış ve oyuncu sayısı arttıgından sürekli bu miktar artıcakmış. Artık daha fazla bu parayı karşılayamıyorlarmış ve oyunculardan destek bekliyorlar. Herkes 1 euro gönderse rahatlıkla karşılarız diyorlar, banka hesabı vb vermişler. Parayı daha fazla karşılayamazlarsa kapanıcakmış server.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...