stereo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evet paintlee yaptım. :p[signature][hline]oo yeğ! [Bu mesaj zambaque tarafından 22 Ağustos 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4kisi var burda:) tinker falan level 11 de girmisler iceri masallah ben goblinle 5 kisi arti roshani geberttim:P oyunu kaybediyoruz belli artik adamalr roshan yapacak diye gittim 10 tane koydum mayin herifler roshan yapti bu arada durmadan tazeledim tabi remotelari roshan tam olurken patlattim hepsi oldu lotharlada oraya girdim zaten xp almak icin 6 levle birden atladim hemen ardindan barakayi aldik ortadaki:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tharkas iyi hoşta ss falan var fantaziye bak yapılcak ne varsa yapmışsın sen oyunda valla.[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sen opraya lothar almısında her bomba koyusunda lothar acılmıyo mu ? acılıyosa sen o kadar orda nasıl zaman kaybettın ? ama yaptıysan da ii falal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 soul lothari adamlardan kacmak icin ve suicide yapmak icin alirim goblin celimzsiz bisey herifler roshana dalinca baseden yola ciktim altindan gecince direk gozukecegin icin lothari actim 7 saniyede icine girdim asil amacim olmeyenleri suicide la oldurmekti ordada yazdigim gibi roshani cok once doldurdum remote la ara sira tazelemeye gittim sadece ha daha buraya nerler neler yazarim akliniz dahi almaz:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ss kullanmiyorum replay aliyorum genelde saglam bir arsivim var isteyenle paylasirim dotada imkansizlar diyebiliriz.:) bir ornek vereyim bone var dusman adam katliam yapiyor bendede lion var bone gebertti gene birini baseine dogru yola cikti 20-30 cani var bende en sol kosesindeyim haritanin o da nehirde benim oldugum kanadi kullanarak gelecek tek sorun invis olmasi icimden 5 e kadar saydim tam onume attim stuni herif oldu tam onumden geciyormus ehauha. nasil anlarisniz ? adam dogrudan base e tiklamistir donmek icinde gececegi cizgiyi onceden bilmeniz gerekir tek sorun kac saniyedeo hizla ulasacagidir o saniyeyi iyi ayarlarsaniz bulursunuz. bunun replayi var goblininde var ancak eski versiyona gecirmeniz gerek warcraftinizi genede isteyene yollarim msn [email protected][signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en zevkli killerden biri splash la dalmadıgın birisini kesmek :P mesela riki karambole sana dalıyo diyelim splash la oda ölünce çok hosuma gidiyo hehe ayrıca ormandaki shop a remote koyup sonra oynarken durduk yere rakip takımdan birisinin öldügünü görmek de efsane hehe hele eleman ordan saglam bi item almaya giderken ölünce bayada para gidiyo :P[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 imbanation imbatron imba.. Bu playerları tanıyan var mı?G3NK-Dynamick fln bunnarla bi match yapsınnar ya ben böle dota oynayan adamlar görmedm..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bu arada hep dota hep dota olmuyo..Jungle Troll Tribesı bileniniz var mı??[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 clanlarini soylemen lazim syn oteki turlu tek isim bisey ifade etmez cok iyi oynuyorsalrsa ve clanlari yoksa o zaman fake accdir dalga gecmek icin halkin arasina inmislerdir:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tharkas merak ettim bu roshan li olani dedigin gibiyse arsivlik tam :) koysana nete bakalim .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 thark bana mail at ben siteye koyarım istersen bende merak ettim izlemesi zevkli olur :) bu arada hazır bu lafı etmişken aklıma fikir geldi sitemizde süper oynadıgınız, komik işlerin oldugu vb replayleri yayınlayabiliriz. [email protected] a mail atın replayleri bende siteye ekliyim :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aga iste heriflerin hepsinin nicki imba die abslıyo kendileris söledi yas ortalaması 28 mis adamların :D 3v5 aldılar walla[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1.18 deki best oflarimi atiyorum dyna sana koyarsin siteye:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eger 5 kisilik takimda 2 tane n00b varsa zaten 3 v 5 oynamak avantajli bile. Alabilecegin `kill` daha fazla. Dogal olarak kendini gelistirme sansin da daha yuksek.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oyun basinda daha fazla xp alackalarindan avantajlari oalcaktir ama iki kisi iyi bastirirsa ve bir kisiye hic kastirmassa o zaman bir sanslari yok tabiki genede zordur 3v5 almak bende gene bir save var onuda atacam 2v4 yada 2v5 oyun bende goblin var arkta traxex eze eze aldik:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Beyler dun frozendayım oyun oynuoruz arkadaslarla.Bir baktım G3NK-Quardon diye bi adam abi bu kim simdi ? . Lutfen abi nickleri calarak yeni accler acmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 G3NK-Dredd ben zati benden basdka kullanan olduunuda sanmıorm.Aga yalnız g3nklerin adı quittera cıkmıs buna üzüldüm işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet banada laf eden oldu. genelde ismimizin başındaki G3NK- ile tanındığımız ve oyun içinde clanlarında görünmesi mümkün olmadığı için adımızı kirletmek isteyenler g3nk- ile başlayan bir nick alıp oyunlara rastgele girip quiterlık yapıyorlar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bazı tipler var G3NK- diye almışlar nick ve clandayız diye iddia ediyorlar, clan listemiz sitede mevcut birisi clandakiler küfür ediyor, maphack, quiter vs derlerse kim? nick söyle? replay varsa yolla veya ss al yolla diye belirtin yoksa konuşmasınlar, ayrıca herkesinde uyması gerek 3 kuralımız var 1. küfür yasak 2. oyundan cıkmak yasak 3. efendi olun saçma sapan tartışmayın birde clana laf ettirmeyin, birisi ile sorun yaşadıklarında bana bildirsinler clan böyle böyle diye konuşmasınlar[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayır abi herkes g3nkler kufurbaz yok quiter falaj denmis hele bide g3nk-quardon isimli sahısı görünce yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Beyler hayırlı olsun eurobattle.net bitti. Kapandı.[signature][hline][b]oo yeğ![/b] [Bu mesaj zambaque tarafından 26 Ağustos 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet bende duydum öyle birşeyler[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Server is going to be closed. The cost of server is too expensive, there are more and more players, what means we need more money to keep server working. Only in last month we paid near 100 Euro for server. And here is request to everyone, who like server, please send some money. I hope everybody understand server is free and noone will donate it all time. All peoples that pay cash will be writed on forum and website. Its not going on about big cash, remember if all peoples give 1 euro it will give many cash. But if this action dont give cash server will be closed. We need your help. If You pay in: Euro pay to: USLUGI INFORMATYCZNE IN4MAX ANITA NOWAKOWSKA ul. Nowa Kolonia 28 41-810 Zabrze nr 84 1140 2017 0000 4412 0018 1172 SWIFT: BREX PL PW MUL If you pay in Dolars: USLUGI INFORMATYCZNE IN4MAX ANITA NOWAKOWSKA ul. Nowa Kolonia 28 41-810 Zabrze nr 79 1140 2017 0000 4612 0018 1164 SWIFT: BREX PL PW MUL All bank account are in USD and EURO but u can pay in all Currencies .In tittle of all pays please add: [email protected] Türkçe meali ise aylık 100 euro ödüyorlarmış ve oyuncu sayısı arttıgından sürekli bu miktar artıcakmış. Artık daha fazla bu parayı karşılayamıyorlarmış ve oyunculardan destek bekliyorlar. Herkes 1 euro gönderse rahatlıkla karşılarız diyorlar, banka hesabı vb vermişler. Parayı daha fazla karşılayamazlarsa kapanıcakmış server.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cok kotu oldu ya offff bagimlilik yapmisti bu oyun nasil vazgecicem simdi :([signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar