shippy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 G3NK-Shippy Sabah 10'da Pc Başındaım Sabah 7 ye kadar online'ım.ama sürekli olarak w3 de deilim.[signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 08 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mesaj atayım dynamic söylemiştin :) (Bolanir)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 08 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nickim G3NK-Lyrent. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Kafama ne zaman eserse online oluyorum, insanlar gir lan diye aradığında girmiyorum genelde gıcıklığına. Turnuva olayına da son derece karşıyım, eğlenmek için oynuyorum şahsen, fazla hırs yapmaya gerek yok.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahah nickim mutos,genk menk yok ole sadece mutos arada girerim iste :D aradıgım ozellikler pro olmaları[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 G3NK-Spidee Sabah 12 - Sonraki sabah 6 arası online oluyorum genellikle. Dışarı çıkarsam 23-06 arası online olurum[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nightcrawlerss!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 G3NK-fede benim nickim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dynamick bende geliyim mi SoulCube la g3nk yok bende o yüzden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sitemizde de yazacagımız için sadece g3nk üyeleri olması daha güzel, clan içi olucak bu lyrente bakmayın kendisine remote mine koysam yarısı boşa gider zevkli olcak lyrentcim , nasıl şamansın sen öncü olman lazım peonlarına patiden g3nk e üye olmayan varsa alabiliriz hemen holy lyrent fizban ben.. birimize denk gelin buraya da clana girmek isterim nickim şu olucak diye mesaj atın alalım clana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheuh öncü olcak bize iyi :d peon deiliz bu arada bilirsin sen bizi diğerleri de bilir neyse ben sadece sordum hanı clan dısındakılerde gırebılırmı dıye falan.. neyse takılırz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nick Tharkas clan AS ama bir parcam burda genklerle:P benide alin oyununuza eahua.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 11 Ağustos 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olmaz bab sen çok gosu sun bisim noobları eğlendirmek lazım plz hafta sonu ne güzel ya iş yok güç yok ehu ufaktan girişelim artık az çok oluştu bi oyuncu kitlesi de[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu gece asrın pvp sini yaptık fena biseydi butun tanıdık takım burdaydı bolanır falan keske her oyun boyle prof olsa doyum olmuyo valla[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahah gercekten cok güzeldi oyunu yüzde yüz döndürdük :D çok tatlıydı roshanın oradaki pvp falan sonra nehirdeki pvp :D hala gülüyorum aklıma gleince replayı aldık webe yerlestirecegiz en kısa zamanda :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaçta oynadınız? bi ara bi saat belirliyelimde şöle tüm takım 2 oyun filan yapalım[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 geçenm gün bone la 53-5 koydum hehe uzun zamandır gecemiyodum 50 barajımı bu oyunda 15 dk da awaydim kahvaltı falan yaptım adamları eziyorken geldigimde base gidiyodu bizim ortadan 3 baracs vermişiz fln hehe sonra basladım tekrar item olarak bone a sıra ile boots deso pt bruize butter tarrasque divine yaptım +442 oldu critical le 1150 ki zaten nerden baksan 3-4 vurustan biri 1150 olmaya baslamıstı hehe bundan sonra base den cıkıp girmem arasında 5k doluyo para oyun 110 dk sürdü sanırsam takım elemanlarınada deso butter bfurry 2 tane tarrasque fln aldım ( ps bizden bi kişi düştü oyun ortasında craxis vardı onada item yaptım onuda salıyorum falan :P) manyak oyundu heh 53-5 in 3 ölümüde 4 e 1 daldıgım yerlerde öldüm :P ama sonra naletlendim mi ne bilmiyorum o gün boyunca bizim takımda hep bi bilemedin 2 noob denk geldi gün boyu 5 oyun 5 inide kaybettim ehu stres ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bana da çok oluyo dynamick artık mesela ben kurdugum her 5 oyundan 3 ü rmk oluyo en az artık alışma safhasına geldim bi ara replayı nete upload yap bolanir millet pvp gorsun ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende dun aksam bone la bi oyun oynadım bizde 2 kisi dustu onlardan 1 kisi cikti oyoundan abi biz yeniyoruz tamam mi adamlarin ortası arazi olmus ben sagdan bi barrack daaha almısım zaten 50 ye 4 muydu neydi skorum dedim ki gg ydi zaten adamlar dediki ne ggsi bende guldum iyi tamam devam dedim bone da power bkb deso 2 bruze bide gem vardı (ap yid ve onumde nerubian ve gondar vardı) atık napıcagımı bilemeden boots of travel yapip baselerine isinlaniyorum falan:D neyse sonra bunlardan biri daha cikti 2 v 2 oldu sonunda ben girip aldim bunlari bi kere daha server cikti dc direk :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bd yaptım dıyon yani[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 soul sende gel aramıza öyle çok clan takıntısı falan yok öyle aramızda ol birde ben ekleyemem webe replayı mxzr gelsin yaptırırım ona[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet bir oyundan daha çıktık yanımda 2 g3nk çok zor olsada yenildik gibi görünsede son andaki ataklarını çok iyi püskürterek maçı aldık[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: SoulCube, 16 Ağustos 2005 14:30 tarihinde demiş ki: bd yaptım dıyon yani bd degil çünkü boots of travel bir creebin ynaına ışınlıyor ve creep varsa bd olmaz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 orda creepın yanına ısınlandım falan yazmadıı ıcın bende o yuzden bd dıyorum yoksa o kadar bılıyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu akşam 8 den sonra oyunda olcam.. o saatlerde giren olursa birlikte takılalım[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 girebilirim ben heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar