Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Nickim G3NK-Lyrent. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Kafama ne zaman eserse online oluyorum, insanlar gir lan diye aradığında girmiyorum genelde gıcıklığına. Turnuva olayına da son derece karşıyım, eğlenmek için oynuyorum şahsen, fazla hırs yapmaya gerek yok.[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sitemizde de yazacagımız için sadece g3nk üyeleri olması daha güzel, clan içi olucak bu
lyrente bakmayın kendisine remote mine koysam yarısı boşa gider

zevkli olcak lyrentcim , nasıl şamansın sen öncü olman lazım peonlarına

patiden g3nk e üye olmayan varsa alabiliriz hemen
holy lyrent fizban ben.. birimize denk gelin
buraya da clana girmek isterim nickim şu olucak diye mesaj atın
alalım clana
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
geçenm gün bone la 53-5 koydum hehe uzun zamandır gecemiyodum 50 barajımı

bu oyunda 15 dk da awaydim kahvaltı falan yaptım
adamları eziyorken geldigimde base gidiyodu bizim ortadan 3 baracs vermişiz fln hehe sonra basladım tekrar
item olarak bone a sıra ile
boots deso pt bruize butter tarrasque divine yaptım +442 oldu
critical le 1150 ki zaten nerden baksan 3-4 vurustan biri 1150 olmaya baslamıstı hehe

bundan sonra base den cıkıp girmem arasında 5k doluyo para oyun 110 dk sürdü sanırsam
takım elemanlarınada deso butter bfurry 2 tane tarrasque fln aldım ( ps bizden bi kişi düştü oyun ortasında craxis vardı onada item yaptım onuda salıyorum falan :P)

manyak oyundu heh 53-5 in 3 ölümüde 4 e 1 daldıgım yerlerde öldüm :P

ama sonra naletlendim mi ne bilmiyorum o gün boyunca bizim takımda hep bi bilemedin 2 noob denk geldi gün boyu 5 oyun 5 inide kaybettim ehu stres !
Sosyal ağlarda paylaş

bende dun aksam bone la bi oyun oynadım bizde 2 kisi dustu onlardan 1 kisi cikti oyoundan abi biz yeniyoruz tamam mi adamlarin ortası arazi olmus ben sagdan bi barrack daaha almısım zaten 50 ye 4 muydu neydi skorum dedim ki gg ydi zaten adamlar dediki ne ggsi bende guldum iyi tamam devam dedim bone da power bkb deso 2 bruze bide gem vardı (ap yid ve onumde nerubian ve gondar vardı) atık napıcagımı bilemeden boots of travel yapip baselerine isinlaniyorum falan:D neyse sonra bunlardan biri daha cikti 2 v 2 oldu sonunda ben girip aldim bunlari bi kere daha server cikti dc direk :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...