jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kurdum bakalım ılk deneyımı bırazdan yasıycam ama su dota map ını bulamadım yoksa kormuyum anlamadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya 2 tane turk yerıne gırdım g3nk ı sorunce pardon dıyıp kıck lıyorlar baslayamadan bı garıp oldum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Beyler bir kaç oyundur klandn bazı arkadaşlarla birlikte oynuyorum gözlemlediğim kadarıyla cok stres oluyo oyun bu bu kadar kasmanın sinirlenmenin gereği yok sonucta yendiğimiz oyunlarda oluyo yenildiğimizde bi oyun icin bir birimizi kırmanın anlamı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kazanmak icin oyniyacaksin :P benim felsefem bu zevk icinde oynuyorum ama kazanmak varken niye kaybedeyim heiiyyy:P @jacabo:o normal bazi ego tatmini ariyan kisiler nicklerini baslarına G3NK- yazip oyuna giriyorlar sonra cikiyorlar ortasinda sonra bizim adimiz quitter a cikiyor iste[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 custodem kimse kaybetmek icin oynamaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yo oynar :P benim arkadasın dogum gunuydu sevinsin diye kaybetti takım ha oynaniyormus kaybetmek icin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tamam simdi senle böle abuk subuk seyler icin tartısmaya giremicem dediğin gbi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tartismaya gerek yok zaten tartismaya baslasan soyledigin gibi sacma olur ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben de katılmak isterim.. G3NK-Spidee olarak..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Bert, 04 Ağustos 2005 12:56 tarihinde demiş ki: Beyler bir kaç oyundur klandn bazı arkadaşlarla birlikte oynuyorum gözlemlediğim kadarıyla cok stres oluyo oyun bu bu kadar kasmanın sinirlenmenin gereği yok sonucta yendiğimiz oyunlarda oluyo yenildiğimizde bi oyun icin bir birimizi kırmanın anlamı yok.. evet geçen şahit oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beyler selam dota benide sardıda birşey sorucam frozen throne(orjinal) nerden bulabiliri ve yaklaşık fiyatı ne kadardır?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 G3NK-Dynun olarak ben de aranıza katılmak istiyorum. Oyun üzerinden de görüşelim olmassa[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dynun sen zaten oynamıyormuydun ben oynuyodun hatrlıorum yoksa nickin mi değişikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Orjinal W3 ve Frozen Throne D&R'larda satılıyor en basitinden. Çoğu yerde bulabilirsin; kitapevleri, bilgisayar mağazaları falan.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya ben su en son patch i yukleyemedim bir turlu cd de yok elimde nasil halledicem boyle bi sorunum var Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 10:46 pm on 08/05/2005 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. RESULT: Prepatch failed imdat.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 G3NK-Spidee diye nick aldım ve hacklettim, çok güzel çok.. Kim niye WC3 accountu hackler, ne işine yarar o account.. Sen insanlara akıl fikir eyle ya rabbim..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ahah, rezilsin[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Diğer nickimle oyuna giriyorum, G3NK-Spidee online.. İngilizce mesaj attım cevap yok, Türkçe attım yok, Almanca attım gene yok.. Sonra çıktı..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nası hacklettin be benim sifrem asırı kolay bayadırda oynuyorum herkes tanıyor bi hackleyen cıkmadı :) naptın sifreyi 123456 fln mı?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yok çok da alakasız bir şifre. Her yerde kullandığım şifredir klasik. Acaba o şifreyi bilen biri mi girdi diyorum da G3NK diye acc aldığımı nerden biliyor?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben hackledim mahyahuauhuah saka lan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet ben de G3nK oldum artıkın :) yeni accm ile mutluyum huzurluuym. bide farkettim ki g3nk olması bile nickin başında sana direk bu iyi oynuyo bu quitter değil muamelesini kazandırıyo :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 g3nklerim kendi içimizde maç yapıcaz artık aktif olanlar mesaj atsın ve hangi günler hangi saatlerde oynayabildiklerini yazsınlar, min 8 kişi çıkaralım. edik: oyun bitimlerinde kazanan takım, oyuncuların gösterdigi başarıya göre aldığı puanların statsı tutulacak ve sitede belirtilecektir. ek olarak da haftanın oyuncusu gibi oylamalarımızda olacak :) nick: G3NK-DynamicK saatler: Hafta içi ( 19-23) / Hafta Sonu ( Genelde geç saatler, ama işim yoksa bütün gün uyar)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nick G3NK-Khaldun online olma saatleri: bir süre için (2-3 hafta olabilir) gündüz 12 gece 4 arası (hayvanım biliyorum, her zaman olmayabilir tabi bu) noob um yalnız ben=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nick: G3NK-Bert saatler : haftaici 20:00 - 02:00 hafta sonu işim olmazsa günün her saati online olabilme ihtimalim var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar