Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 03 Şubat 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
beyler sıkılmazsanız açın kendi pcnizde
lan dan create game
edin botlara karşı oynayın hem heroların özellikleri ögrenirsiniz hemde olayı anlarsınız

servera girmeye gerek yok server sadece oyun acmak icin bir yol.lancraft ile de acılabilir.aynı islevi goruyor.[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 03 Şubat 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
evet evet
bana lion
riku
zeus
sniper
razor
nah bu 4 lüden biri denk gelsin ar de
of frag manyaa olucam :P

Dyna bu oyunun güzelliğinden biri de birçok hero çok güzek o dediklerine (özellikle lion ve sniper) katılmakla beraber Sven,panta,king leoric, life stealer ve medusa da harika herolar ha bi de süper necrolite var:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 03 Şubat 2005 23:19 tarihinde demiş ki:

Dyna bu oyunun güzelliğinden biri de birçok hero çok güzek o dediklerine (özellikle lion ve sniper) katılmakla beraber Sven,panta,king leoric, life stealer ve medusa da harika herolar ha bi de süper necrolite var:)

adam Sven dedi![signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha Sven mi? Sven mi harika?
Sven ancak doggy style da harikadır.

En güzel hero da chaos knight dır.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Şubat 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saten yenı acountu aldım kımse bılmıyokı bıde battel nete gırıyorum oyun buluyorum quık playden ama oyun baslayınca amelerımı goruyorum bı bıde dustumu
bıde su an battle netede gıremıyorum servermı goctu su an[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...