geffen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 g3nk- bert sıkayetler var. oyundan çıkmak yasak oyunlarda bitmeden.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yakıştıramıyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ster ben hic bir oyundan cikmam fincan ın oyunda baglantım koptu sonra girdim özür diledim kim sikayet etmis sölersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Millet baglantı kopunca quiter sanıyor bilmeden etmeden sonra gelip sikayet ediyor.. o oyunda kimsenin kill i yokken benim 5 kill im vardı neden quiterlık yapıyım?baglantı kopunca quitermı oluyoruz sizin hic baglantınız kopmadımı allah askina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dogal birsey banada fatal olmustu oyundaki herkese whisp atip fatal verdi demistim zaten oyuna tekrar girince anladilar (arklar wardi da gorduler bnete girerken)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 p2m den suanda oyunu cektim eve gidim yuklicem "WC3 Frozen Throne" yanliz oyun haliyle orjinal degil patch nerden indirebilirim sorun yasamamak icin tesekkurler.[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 normal patchi cek istedigin yerden ben blizzardan cektim hicbisi de olmadi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Battle.Net'te diyor ama sanırım Xpam'da da faaliyet gösteriyor G3NK.Değil mi?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet Xpam'deler.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: DynamicK, 31 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: wc3+frozen throne kuruyorsun pc ye sonra http://eurobattle.net/english gir w3battle.exe nin son sürümünü cek solda linki var wc3 üstüne frozen throne kur sonra bu exe yi calıstır yüklesin sonra patchlesin mi diye sorucak 35 mb dosya patch licek onu yap DotA Allstars v5.84b mapini de wc3 klasörü içinde maps e girip ordan frozen throne maplerine girip oraya cpliceksin sonra wc3 directory sine girip w3l iconuna tıkla(baska exe le girersen baglanmiyo battle.net e) oyun acildiginda battle.net e tikla bunu yaparsan sorun olmaz gayet basit işlemler sırası ile uygula önce wc3 oyunu üstüne frozen throne eklenti paketini kurucaksın bende netten çektim ikisinide[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Warcraft III: The Frozen Throne Oyunda [Enter]'a basıp mesaj kutusunu açın ve aşağıdaki hileleri yazın. "Cheat Code Enabled" mesajı çıkarsa hile açılmış demektir. iseedeadpeople - fog of war'u kaldırır (savaş sisi :)) allyourbasearebelongtous - Görevi kazanırsınız somebodysetupusthebomb - Görevi kaybedersiniz thereisnospoon - Sınırsız mana whosyourdaddy - God mode, ölümsüzlük strengthandhonor - Görevi kaybetme durumunu kapatır itvexesme - Görevi kazanma durumunu kapatır greedisgood - 500 gold ve lumber verir greedisgood # - # kadar gold ve lumber verir keysersoze - 500 gold verir keysersoze # - # kadar gold verir leafittome - 500 lumber verir leafittome # - # kadar lumber verir pointbreak - food limit'i kapatır warpten - Hızlı bina ve birim üretme iocainepowder - Hızlı ölüm ve yokolma whoisjohngalt - Hızlı araştırma (research) sharpandshiny - upgrade'leri araştırır (research) synergy - tech tree ön şartlarını kapatır riseandshine - Şafak vakti lightsout - Gün batımı daylightsavings - Günün saatini değiştirir daylightsavings - Toggle daylight progression motherland - Level seçimi thedudeabides - ?, ben bunu "motherland - Level seçimi" kullanmayi beceremedim bi turlu yaziyorum leveli degismiyor charin[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Multide çalışmıyor şifreler. Ama Dyna mh falan kullanıyor onun yerine.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 multi oynamiyorum zaten nasil calistigini merak ettim level aldiramiyorum chara[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu calismiyor sanirim "motherland - Level seçimi"[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 şifrelerine internetten herangi bi oyun sitesinden bakabılırsınız orda doğruları vardır www.trgamer.com www.merlininkazani.com neyse biz dotaya dönelim beyler ya başka başlık açmadan burdan soruyum sizce en baba hero hangisi ? 5.84c den bahsediyom fazla yukarı cıkarsam herolar deısıyo örn: 6.xx serisinde luficer oyundakı en ıyı herolardan bırı bence belki de en ıyısı olmus cunku hızlanma olayı tamamen pvp ye cevırmıs onu lucifer boylelıkle sag soldan kurutlup range olmamasına ragmen orta herosu olmus ve harıka olmus. neyse 5.84c de eve hangısı :) ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mortred. Tabii aslında karşıdaki herolara bakar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 16 Temmuz 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mortret mı hmm o stealth assasian dı yanıs hatırlamıosam eger oyleyse neden en ıyı onu sectın ? biraz garip geldi :) edit: yanık karsısında stuner varsa bitiyo da [signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 16 Temmuz 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Stealth değil Phantom. Deliler gibi critical vuruyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 heh pardon phantom du :D neyse gerekcesı usste yazıyo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bak yukarıda karşıdaki herolara bakar diye yazmışım. Olmadı bkb alırsın yırtarsın zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya aslında benım bu soruyu sormam bıle sacma yau :) oyunda en ıyı hero dıye bısey yok kardesım hehe hepsi kendıne gore ıyı yonu kotu yonu var her heroyla oynuyorum zaten soru geri alınmıstır...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bana gore bone iyidir ama bi turlu gelmez bana:P abi en iyisi diyecegim bi hero yok benim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: SoulCube, 16 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: şifrelerine internetten herangi bi oyun sitesinden bakabılırsınız orda doğruları vardır www.trgamer.com www.merlininkazani.com neyse biz dotaya dönelim beyler ya başka başlık açmadan burdan soruyum sizce en baba hero hangisi ? 5.84c den bahsediyom fazla yukarı cıkarsam herolar deısıyo örn: 6.xx serisinde luficer oyundakı en ıyı herolardan bırı bence belki de en ıyısı olmus cunku hızlanma olayı tamamen pvp ye cevırmıs onu lucifer boylelıkle sag soldan kurutlup range olmamasına ragmen orta herosu olmus ve harıka olmus. neyse 5.84c de eve hangısı :) ? baktim iste hepsi calisiyor sadece dedigim komutu calistiramadim birturlu[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Nolcak bu Fizban'in hali? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 G3NK-Dredd die aldm[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar