Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

yani su an hayretler içerisindeyim. bu postta patileri war3 ft oynarken gordum. yillar once oynamayi biraktigim war3 ft mi kurdum sag olsun postun basinda arkadasin yazdigi kurulumu yaptim. servera girdim. tam tamıma 2 gun ( yazıyla İKİ) gun oldu. servera giriyorum. adi TURK iceren 3-5 oyun devamli acik zaten. ama masallah 1 tane allahin kulu sabretdip yeni install cekmis bendenize map i upload etmeyi bekleyemedi. yaziyorum , yeni kurdum bekleyin patiyim bende waktiniz yoksa mail atalim , biri oyun acsin ordan cekeyim ,mapler baska nerden iner vs.. tık yok . bende bisi warmis gibi devamli TURK yazanlara girmeyi ugrasiyorum. 2 gün oldu artik tek kelime laf yazmadan disari atanlara kafam atmis uninstall cekicem oyuna , dedim bari bi de gavurlari deneyelim. onume gelen ilk adama ozel attim. ben hic bi mapi bilmiyorum dedim.adam bunlar cok oynaniyor diye siradan 3-5 oyun acip upload etti bana . 10dk geyik dondu almanmis , jedi knight oynuyomus vs.. tesekkur ettim . cikti adam.

yazdim ama pek bi işe yaricani zannetmiyorum . ben yinede bana düşeni yapayim. iyi oyunlar hepinize...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 28 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
G3NK-Nightwish quit yaptığına dair şikayetler var.

eğer benim için diyosan ben zaten çok nadir başkalarıın oyununna giriyorum o dışardayken ki
hayatımda bi kere bile oyundan isteyerek cıkmadım
eğer oyundan cıkmışsam kesin
w3.exe hatası vermiştir.
başka hiç bi zmn çıkmam çıknanında a.q

rebel sana gelince eğer dota oynuycaksan
www.dotaallstars.com dan harıtaları cekebılırsın
diğerlerini zaten oynayan pek turk yok
enfoyu falan tavsiye ederım onu da yurt dıısndakıler oynuyo onlar dl ye ızın verıyolar.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

//bilmiyorum çıkanın aq yazıyorsun umarım hata sonucudur. adamlarda g3nk'lere karşı önyargı oluşmuş. ben g3nk'ler çıkmaz diyorum adamlar lagaluga yapıyor tabiki sana inanıyorum ama en azından düştükten sonra whisper la izah edin adamlara. CATLI adlı playerla konuştum bunları.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
birkaç gündür baya iyi gidiyoruz ha
oyun vermedik g3nk ler olarak :)
rakiplerde pro yani hehe
acaip dengeli oyunlar oldu
mesela oyun bası bi 20 dk ezildik resmen ama arada bi sağlam atak hiç beklenmedik anda ortadan dalıp kule + barracs alınca oyunu cevirdik fln :)

kazanmayı öreniyo g3nkizim :P[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...