geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 G3NK-Nightwish quit yaptığına dair şikayetler var.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şikayet edenler kim nickleri yaz ben bakarım olaya[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bende G3nk olabilir miyim? yani bisey isteniyor mu ? :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 patiden girenler nick başına G3NK- yazarak uyelik alabilirsiniz ama edepsizlik olmasın quiterlik elaleme küfür etmeler fln bulaşmayın yani[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yani su an hayretler içerisindeyim. bu postta patileri war3 ft oynarken gordum. yillar once oynamayi biraktigim war3 ft mi kurdum sag olsun postun basinda arkadasin yazdigi kurulumu yaptim. servera girdim. tam tamıma 2 gun ( yazıyla İKİ) gun oldu. servera giriyorum. adi TURK iceren 3-5 oyun devamli acik zaten. ama masallah 1 tane allahin kulu sabretdip yeni install cekmis bendenize map i upload etmeyi bekleyemedi. yaziyorum , yeni kurdum bekleyin patiyim bende waktiniz yoksa mail atalim , biri oyun acsin ordan cekeyim ,mapler baska nerden iner vs.. tık yok . bende bisi warmis gibi devamli TURK yazanlara girmeyi ugrasiyorum. 2 gün oldu artik tek kelime laf yazmadan disari atanlara kafam atmis uninstall cekicem oyuna , dedim bari bi de gavurlari deneyelim. onume gelen ilk adama ozel attim. ben hic bi mapi bilmiyorum dedim.adam bunlar cok oynaniyor diye siradan 3-5 oyun acip upload etti bana . 10dk geyik dondu almanmis , jedi knight oynuyomus vs.. tesekkur ettim . cikti adam. yazdim ama pek bi işe yaricani zannetmiyorum . ben yinede bana düşeni yapayim. iyi oyunlar hepinize...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: geffen, 28 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: G3NK-Nightwish quit yaptığına dair şikayetler var. eğer benim için diyosan ben zaten çok nadir başkalarıın oyununna giriyorum o dışardayken ki hayatımda bi kere bile oyundan isteyerek cıkmadım eğer oyundan cıkmışsam kesin w3.exe hatası vermiştir. başka hiç bi zmn çıkmam çıknanında a.q rebel sana gelince eğer dota oynuycaksan www.dotaallstars.com dan harıtaları cekebılırsın diğerlerini zaten oynayan pek turk yok enfoyu falan tavsiye ederım onu da yurt dıısndakıler oynuyo onlar dl ye ızın verıyolar.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 saolasin da o site acilmiyor. bende mi bi sorun war acaba [signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART [Bu mesaj ReBeL tarafından 29 Haziran 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 //bilmiyorum çıkanın aq yazıyorsun umarım hata sonucudur. adamlarda g3nk'lere karşı önyargı oluşmuş. ben g3nk'ler çıkmaz diyorum adamlar lagaluga yapıyor tabiki sana inanıyorum ama en azından düştükten sonra whisper la izah edin adamlara. CATLI adlı playerla konuştum bunları.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o site dota-allstars.com orda zaten fazla map yok. warcraft.org da maps te custom maps'e gir orda 85. sayfada aradığını bulabilirsin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 g3nk lere karşı ön yargı oluşamaz beni tanıyor orda oynayanların çoğu bişi olursa gelip söylerler onun dısında tutup g3nk leri oyuna almıyoruz diyen olursa lütfen bilgim olsun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hadi oyuna çok post kastın bugün.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya şöyle bişey yapsak nası olur mesela bazı gunler belli saatlerde oynayalım beraber falan ama aramızda kararlastıralım bu zamanları hafta sonu olmamasını yeğelerim ..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Şimdi biz oynuyoruz mesela.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 beyler bugun oyun oynarken noldu la ? host mu koptu bende waiting for host dedı soınra dustum oyundan ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sen düştün sonra ben de düştüm. [Bu mesaj geffen tarafından 01 Temmuz 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 soul gir kur.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 şu an kuramam işim çıktı sonra artık yanı 15 gun sonra :P memlekete gidiyorum[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yuhç[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 birkaç gündür baya iyi gidiyoruz ha oyun vermedik g3nk ler olarak :) rakiplerde pro yani hehe acaip dengeli oyunlar oldu mesela oyun bası bi 20 dk ezildik resmen ama arada bi sağlam atak hiç beklenmedik anda ortadan dalıp kule + barracs alınca oyunu cevirdik fln :) kazanmayı öreniyo g3nkizim :P[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yürüyün beyaa.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Haydarinnaaa. Kernel fatal verip duruyor, oyun açmaya korkuyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 temmuzda tekrar aranizda olacagim uzun sure dotadan ara kaldim ama ozledim :D[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 temmuz değilmiyiz :)[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hayatımın oyunu oynadım.. Yenildik ama uzun ve süper eğlenceli geçti.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiaeG3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 60-28 skora bak maşallah.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar