stereo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Haydi dota bir kiii..[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bir G3nK, tüm takıma bedeldir.[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 dyna teşekkür ettim sizin g3nk battledamı ?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 22-2? Tebrik ediyorum Fizban gelişmişsin bayağı. Bu arada clan eurobattle.net'te kurulacak, Blizz serverında değil. Yarın gitmiyorum festivale, sıkıldım be of.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Beyler bu v3 dosyasını ındırıorum sıteden ındırdıkten sonra 1.18a yı yukluorum işte ındırdıgımı sonra patchleme yamıo çıkmıo patchleme menusu yukluo ve bıtıo ne yapmam gerekıor?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Oyun kopyaysa cracklemiyeceksin hiç.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 haydin g3nk ler dotaya 1 2 kimler var bakalım 5 kişi fln bulalım şurdan girecek şimdi 3-4 kişi dha ekleyip clanı oluşturak[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Gurtlar Vadisi'ne bakıyorum an itibariyle.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 böylede gereksiz bir insanım diyosun diğer manada.. kaç ay geçti kurmadık clanı hadeen[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Dur ya, clanım var zaten benim. Tharkas'ın clandayım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 were bizim adamimiz anlamam genk menk:) bir kac hafta icersinde saglam yabanci clanlarla mac ayarlamayi dusunuyorum. ss lerle ve god larla yaptik simdiye kadar bir kac mac adamlar serverin adminleri kuruculari dota gosulari falan ama otto larla kurdugumuz kualisyonun karsisinda duramadilar:) en iyi biziz bizden ote yok butun avrupa noob.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Tharkas sana karsi bizim arkadaslardan kurulu bir takim çikarayim istersen[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cok guzel olur oyun pick bi biz scourge olacaz bi siz iki defa ard arda kazanan kazanir 4v4 5v5 farkmaz ben olmasamda clanimdan birileri mutlaka olur yapariz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pick aşkı ne bu sendeki ya. Bıktırdın.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 full healer alıyorlar oyun başı zaten healerları tutamazsın kolpa işler bunlar ar yapıcaksın karşılaşmayı[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadaşlar bilmiyorum ama mom yok, ap diye oynayan adamlar sanki nubiymiş gibi geliyor bana. tabi sadece bu tip takılanlar için sözüm.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 burda soz konusu dota mı yoksa g3nk klanı mı ?:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eurobattle gidici...Bir süredir server sürekli down olup duruyor. Bu arada Dota çok kötü yaw gelin Footman clanı kuralım :)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dotaya kötü dedi girişin!! -bir[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 11 Haziran 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yahu dotadır ddaydir herosiegedir hepsi aynı 1 oyna 2 oyna sıkıyor da footman gibisi yok yaw 2-3 yıl aradan sonra warcraftı tekrar yüklememi sağlayan tek sebep footman vallaha :)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki: burda soz konusu dota mı yoksa g3nk klanı mı ?:P ikiside patide dota oluşumuna öncülük etmesi açısından pati üyelerinden kurulu bir clan olan G3NK kuruldu[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: DynamicK, 10 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki: full healer alıyorlar oyun başı zaten healerları tutamazsın kolpa işler bunlar ar yapıcaksın karşılaşmayı dyna deismeli oynuyoruz o yuzden bi biz bir rakip cogu yerde turnuvalar boyle su an ve bence gayet mantikli. full healer buyuk risk cok guzel anti healer takimi cikar scourge da bize karsi alinirsa muhtemelen feci bozariz yani.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oyun başı healerlara karşı anti healer hangi heroları süreceksin ki benim mi aklıma gelmiyo yada iş olsun diye mi söyledin? silencer+chen+yurnero+necro+omnik 5 kişi daldıgınızda sürekli heal ederek düşük lvllerde oyunu koparırsınız late gamede pek şans yok eğerki karşı takım iyi kasarsa, ama zaten erken bitiyor oyun max lvl 13-14 ken bitirirsiniz[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Chen'i healer gibi kullanırsan yazık olur be Dyna.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Cheni support olarak kullanmak daha mantikli Werewolf sen ne amaçla kullaniyorsun ki?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! [Bu mesaj Truwan tarafından 11 Haziran 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar