geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm. ön planda olan item gerisi yalan. item den sonra sayarsın macrodur el çabuklugudur ya da takım oyunudur diye ama dogru itemleri yapmazsan apışıp kalırsın. adeks'e gelince nedendir bilmem benim oynadıgım seferlerde hep nooblar vardı demek ki :) yalnız sadece -ar degil de baska versiyonlarını da oynamaları hosuma gitti adamların.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiaeG3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pudge'a iki burize gitmek de ayrı bir öküzlük Ster.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pudgeye bruize yapmadan evvela bfurry yapman lzm her oyunda rakip ne olursa olsun bfurry pudgenin değişmez silahı zira lvl 18 sin str 71 de kalmış çok kötü bir oyun degil ama rakip zayıf olmalı ki 2 bruize kasabilmişsin yoksa o lvl a kadar base str 100 civarı olması lazım bfurry yaparsan da daha cabuk artar cunku pudgenin 3. büyüsü öldürdügün creep basına belli bir oranda str puanı veriyor oyun basında sürekli o büyüye vermen gerek ve süper stats kasılıyor. bir oyunda cok saglam creep keserek centaurdan fazla str yaptıydım zaten öyle bir duruma geliyorsun ki senin can 2000 ken rakip 1000 lerde geziyor tank gibi dolasıyosun. nekadar erken bfurry yaparsan okadar rahat edersin. null a gerek yok pudgede[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben olsam pudga null yapardim ama ikiyi birak bi burize bile yapmam. Dynanin dedigi gibi bfury var efenime heart of tarasq var. Burizei hizli vuran adamlara yapacaksin ayrica criticali olan her heroya yapacaksin (belki Chen hariç)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bkb gidilebilir. Null da sadece mana için gerekli. Onun yerine Perseverence tavsiye edilir.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ok ben de Genk Dynun olarak geliyim bare aranıza.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 e değil 3. Ayrıca server kapalı. Hepinizi WAXXI'nin serverına bekliyoruz öbürü açılana kadar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pudgeye bfurry her halukarda pt rakipte stuncı ve crestfal gibi uyuz büyücüler varsa bkb şart mkb ( hem hızlı vurmak hemde ekstra damage le cok etkili) tarrasque ( zaten str manyagı olan pudgemiz tank olur hits min 4k civarı) rakibin herolar genelde hızlı ve actiondan cabuk kacıp kurtulan tiplerse 2 adet basher yakısır.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 BNGatewayEditor burdan cekebilirsiniz. pvpgn serverı dısında dier serverlara baglanırken ip yi girersiniz set to choosen one yapınca oyunu actıgınızda b ye bastıgınızda o servera baglanır[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 werewolf, dynamick ve diğer eleman aklıma gelmedi ismin. butcher herosuna iki kyanon yapmamın nedeni öküz yaradılışım değil, o oyun versiyonunda öldükçe heronun değişmesi idi. ya skadi yapıcaktım ya da kyanon. çünkü her heroya giden bir iki item var. hadi şimdi özür dileyin. :)edit: ayrıca alayınızı silindir gibi ezerim imza genk-ster paradays[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster [Bu mesaj fordcus tarafından 29 Mayıs 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 DM oynamak daha öküzlüktür Ster.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adamlar o şekil oynuyorlar eski köye yeni adet getirecek değiliz herhalde. ayrıca gayet de zevkliydi. son olarak bir daha öküz lafını işitirsem senden -şu an uyarırken 2 etti- annenin kulaklarını reiki dalgaları ile çok feci çınlatırım. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Öküzün önde gidenisin Ster. Adeks tayfasıyla DotA oynanamayacağını bile çözememişsin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aha uyarmıştım! reikiler muhattabıdır artık. ayrıca hodri meydan gelsin battle.net hele. ss alıp adeksteki mantar panoya asıcam frag tablosunu.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bak ana avrat reiki, yoga, onakomabunako gibi Uzakdoğu yöntemleri denettirme bana :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 alayının kantıratak'i mevcuttur. betılnet gelsin ben sorucam sana.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Orrayt[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 http://waxxi.mine.nu/waxxi.reg reg dosyasını burdan cekebilirsiniz bu arada artık ufaktan bir clanı resmileştirme işine girelim . hangi saatlerde girebiliyor cogunluk belirtsin[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ok battlenet yokken gircek bi yer oldu :P G3NK-Drizzt[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peheey g3nkler coşmuşunuz ya en son sömestırda girdiydim bakalım okul bitince kavuşabilecek miyim sizlere[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Costular hepsi de gayet iyi ögrendiler çok eglenceli oyunlar oluyor (G3nk-Mix bile ögrendi oynamayi [Kerem(!)])[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mıllet ben battlenete baglanamıoprum bu olayları gerçekleştirim dota oynuodum bır anda girmemeye başladı update yapıyım dedım dosyanıniçindekınden oda olmuo hata raporu verıo derdıme dewa warmı?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hala mı dota be karde$im hala mı dota? aaah aaaaaah eski günler. hepimiz wowcu olduk artık.[signature][hline]just g3nk [Bu mesaj Bathory tarafından 02 Haziran 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dota forever. g3nk together.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 1.7 patch'ini nereden bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar