Depressive Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Cuce, 27 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Ya ladder yapsanız olmazmı Onuda yapıyorum[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Luna'nın ultisi deli birşey.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 wc ve sc nin multi ortamının oyun tarihinin en seviyesiz ortamlarından hatta yerli uo emülasyon shardlarıyla yarışacak kadar bok götüren bi ortam olmasının ardında yatan sebeplerden sadece biri...[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hmm buna karşım kalimdor ladder'da benim rastladığım en seviyeli ortamlardan biridir Arcane, hem wc hem sc. Tabi bunda uzak doğudaki oyun kültürünin etkisi büyk[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 DotA mı? Seviyesiz olabilir ama genel kültür birikimime katkısı olmadığnı iddia edemem. Mesela filho de puta, non hablo espanol gibi lafları öğrendim.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ehehe son gelişmeler dün gece sabaha dogru full pro adamlarla priv oyun cevirdik ağaç adam geldi bana inanırmısınız bilmem hiç ölmedim ve skorum 17-0 gibi bişi oldu bitimde :) bugunde luna geldi bir kere 14-6 gibi oldu ordada prolar cogunlukta idi bi oyunda bisim 2 kişi cıktı 4-2 kaldık vengeful var bende necrolythe yim ehehe dagittik adamları adamlardan 1 tanesi pro dier 2 si normal 1 i noob gibin di ama cok iyi taktikle harcadık ben boots travel aghanim üstüne tarrasque yapınca zaten ölmedne bitirdim acık ara 1. oldum fln son oyundada herkes pro morpling geldi sevmiyom repikledim tadaa necrolythe :) ehehe owning! double kill! killing spree diye diye 25-3 mu ne yaptım bitimde gene 1. :) lol bu ara feci yolunda gidiyo proluga adım atar gibi oldum :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Son favorim necrolythe hasta bişi ağaç adamıa lırsamda taktigim belli sadece armor verme büyüsüne abanıyorum o kapalıykende full statsa veriyorum bir yandan da boots speed le paso str item basıyorum oyun basında elalem 800 can la dolasırken 1900 fln canım oluyo 3 kişi g3nkliyorlar ama genede ölmüyo hero ehehe zaten kısa sürede armorum 3+11 gibi bişi oluyo ve ring of health de cekmişsem regeneration manyagı oluyo hero[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Lag sux! Oynadığım arkadaşlara da oyunu zehir ettim inşallah kazanmışsınızdır laths.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiaeG3NK-Ster[Bu mesaj fordcus tarafından 28 Şubat 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu birşey mi? Ben LagChecker'ın pingi 40k ve 28k olan iki adamı attığını hatırlıyorum.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 G3NK-CENX girdim de tenha yaw buraları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Tüm G3NK'ler bana pm atsın da liste yapayım.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Şu ödevlerim vb bitsin bide pati tekrar acılsın ozm güsel projem var clan için, werewolf da sekreterim olur süper minisi ile[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben Şahin K olacaktım!![signature][hline]Cultist of LagChecker [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 28 Şubat 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Beyler clan adı ile acc alırken dikkat edin bazıları ufak harf vb yazıyor dogrusu G3NK-Nickname G3NK-DynamicK gibi olucak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya bişey sorcam hatta iki tane: ben türklerin açtığı oyunlarda oyun başında hep düşüyorum? bide random seçemiyorum deli olcam random nası seçiliyo?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dogrusu ne demek be? g3nk-Bathory yanlı$ da dogrusu G3NK-Bathory mi? geç bu i$leri bap. g3nk formaliteyle olmaz. ruh i$i bu ruh. spirit hani.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: zaidral, 28 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki: ya bişey sorcam hatta iki tane: ben türklerin açtığı oyunlarda oyun başında hep düşüyorum? bide random seçemiyorum deli olcam random nası seçiliyo? Hostun -ar yazması lazım oyun başında. Yoksa random yok.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lan üzerinden oyun kurduğumda da olmuyo ama? müziği kapa demişti dyna, ama nightelf.mp3 hatasını yine veriyo. çıldıracam[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Oyundan düşme hakkındaki soruna değildi cevabım.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 batori öle tabiki de yani burda herkes G3NK ken sen seximus titsimus gibi -g3nk- diye yazarsan olmas ne öle üstüne ne bulursa geçirmiş çingene gibi hmm hatta du bakim alexi zaten çingeneye benziyo aslında bak çıktı ortaya[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dayna dövelim bunları.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 burda herkes G3NK'ken ne demek abi. ben girdigimde kaç ki$i g3nk'ti ki sanki? amaan. ben zaten girmiyorum.soguttu adamlar beni oyundan valla.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bak hala konuşuyor. Töbe töbe.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 zaidral oyundan düşme w3.exe hatası ile oluyorsa sadece o herkesde oluyo (oyun kapanıp windowsa düşüyorsan) ama hep deile böyle nadiren ama surekli oyuna girdigin gibi oyundan düşüp batle nete baglı kalıyorsan onu bilemicem ilginç bi durum hiç duymadım öyle[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Lyrent'te vardı bir sorun, onun gibi galiba Dyna.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar