Truwan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Naix süperde başta çok zor gelişiyor ama gelişti mi off offf.... Ayrıca server epeydir down ya:([signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 dotada en iyi hero lichti. DotAyı bırakın da gelin PG yapalım yahu..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 benim nickim Barish birlikte oynarız bi ara..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Zeppelin, 21 Şubat 2005 21:11 tarihinde demiş ki: dotada en iyi hero lichti. DotAyı bırakın da gelin PG yapalım yahu.. O da güzel bir hero ama ben hiç bir heroya bu en iyi hero diyemiyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doomwish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abi bide sole bisey var ap mı daha pro yoksa ar mı?bna gore bakarsak ap daha ii cunku ap'ta herkes baba herolar alıyor ama ar'da ise hersey sansa kalmıs dusunsenizebi sizin takima 5 ing karsı takima 5 str gelse ne olur.ama ap'ta bole bişey olmaz herkez birbiriyle dengeli herolar alir.oyun daha cekismeli gider.ar oyuna yeni baslayanlar icin cok ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 turkce konusun be anlamıyom. ıyıkı bazı terımlerı bılmıyoz yenıyıoz nette.ama en ıyısı ahhaha nobmus dıyenlerı yenmek :) cıdden gormedıgım saldırı sekılerı de war. ornek elf once ulkesınde savunmada su taraklı panterlerden yada ayıya kadar. ama benım dusunce sawunmaya cekılen yenılır(yenılmeyı hazmetmıstır)dıye dusunuyorum ben elf le 3 4 okcu 1 hero adama gıdıyom bana karsı koyacak unıtesı yok tabı savunma bınası harıc ılgı seyler war:) hele orklarda neden kurtcuyu ılk basta cıkartırlarkı yılan dıken daha awantjlı degılmı walla hep mac kaybetsem kabulenecem. ama bazende onların sayesınde mac alıyorım 23 wıns 23 lose war galıba lvl 9 um bıde hıc 2 cı altın yerını alan gormedım macları kısa surelı dusunuyo herkes bence bu hafıfe alma dusmanı. bıde mapı ezberlemıs ler anşlamadıgım gormedıgım heroları kıralıyolarmıymıs neymıs :) bır garıp hal ıcınde basladım bende yenı hadı hayrola watana mılete[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu konu DOTA ile ilgili gençlik :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bugecenin rekoru rikimaru ile 37 kill yaptim totalde 15750 para kazanmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: doomwish, 21 Şubat 2005 22:47 tarihinde demiş ki: abi bide sole bisey var ap mı daha pro yoksa ar mı?bna gore bakarsak ap daha ii cunku ap'ta herkes baba herolar alıyor ama ar'da ise hersey sansa kalmıs dusunsenizebi sizin takima 5 ing karsı takima 5 str gelse ne olur.ama ap'ta bole bişey olmaz herkez birbiriyle dengeli herolar alir.oyun daha cekismeli gider.ar oyuna yeni baslayanlar icin cok ii. pro adam her hero ile oynar ben beceremedim şahsen ama o yürüyen kereste kilikli heroyla adam 21 kill yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hehe ağacı diyorsan ben büyülerini sevmiyom bi ultisi güzel sırf str item alıp bütün statlarıda başlarda büyü yerine str kastırmıştım elalemde 600 hits varken bende 1500 oluyodu ultide varsa atıp dalıyodum double kill fln :) pt yapıp mom da aldın mı zaten str manyaa olmus haldesin 16 civarı yaptıydım kill hehe bu arada dün aksam luna ile 18-2 yaptım sonra lion geldi onlada 20-3 :) eahu bazen coştunmu elalem tırsıyo luna nın ultisi ile triple kill rullz hele hele ben lvl 6 elalem lvl 9 fln dı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: baaluo, 22 Şubat 2005 07:22 tarihinde demiş ki: bugecenin rekoru rikimaru ile 37 kill yaptim totalde 15750 para kazanmisim oynadığım zamanlarda morph die bi hero vardı hala var mı bilmiyorum. onunla 48 kill -17 death yapmıştım.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kac saat surdu oyun :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 48 kill 17 death?? Siz itina ile sadece herolarla savaşıp towermış baraksmış ilgilenmediniz herhalde:) aksi halde oyun o kadar süremez (ya da karşındakiler için bir yorum yapmam gerekiyor ama onlar epey talihsiz açıklamalar olur)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 5-5 oynamıslardır belki ozaman olası :) ama soyle bir ikilem cıkıyo bu 17 kill in cogunu baslarda aldıysan nasıl sonradan 48 kill yaptın yani okadar gelişmen olası degil veya baslarda okadar kill koyup feci geliştiysen neden 17 kere öldün hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 dehset oyun olmustur o :P.replayı izlemek isterdim sahsen hehe. belki de eski dota oldugundan olablir ahea.walla bende eskiyim dota 54 kusur biseyden beri oynuordum da hic o kadar frag/kill im olmadı sahsen :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 girebilen var mı? 1 saattir down galiba[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaslar ilk mesajda yazılan herseyi yaptım 573 sırası storm.dll kitapcıgında bulunamadı yazıyor problem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 normal oyuna girmek istiyorum ondada aynı sey yazıyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iki gundur giremiyorum[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 serverları göçük sitelerine de girilmiyordu en son bakmadım durum nedir diye[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bugun hıc gıremedım bır sorun mu war_? acaba gıren warmı bugun hıc_?[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 İ am in.(açıldı)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oyun yaklaşık 2buçuk saat sürmüştü ve herkes level limiti doldurmuştu. herkesde bruizelar strigyn (böle mi yazılıyodu?) desolator fln, mükemmel bi oyundu. yannız bi detay daha var : bizim takımdaki lich arkadaş frag olarak benim üzerimdeydi ama kaç olduğunu hatırlayamadım şimdi. offf offfff çok iyiydi ya..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Unable to connect battle net you maybe trying to connect invalit battle.net server.İf u are using modem,you may need to manually connect to internet before connecting to battle.net. 2 gündür aynı srounla karşılaşıyorum.Normal serverlrda oyuna giriyor fakat türklerin oynadığı servera giremiyorum neden caba. (pach leri yaptım fakat bir sonuç alamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Zeppelin, 23 Şubat 2005 22:13 tarihinde demiş ki: oyun yaklaşık 2buçuk saat sürmüştü ve herkes level limiti doldurmuştu. herkesde bruizelar strigyn (böle mi yazılıyodu?) desolator fln, mükemmel bi oyundu. yannız bi detay daha var : bizim takımdaki lich arkadaş frag olarak benim üzerimdeydi ama kaç olduğunu hatırlayamadım şimdi. offf offfff çok iyiydi ya.. Sende 48 kill ve senin takımından birind edaha fazla frag!! yani karsı takım toplamda 100 üstü ölmüş!! OHA[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar