Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya şimdide version uyuşmazlı dıo delıcem he...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dyna duyduğuma göre pro olmuş eheh bi ara bende oynamak istiyorum ama 3saatim yolda geçtiğinden sadece yemek yemeğe ve uyumaya yetiyo kalan zamanım[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dyna pro mro diil be demin follofoş olduğunu kendi de itiraf etti az evvel bi oyunda bi 20 kere öldü. (alınma Dyna şaka yapıyorum) p.s: 20 kere diildi galiba 18di[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: DynamicK, 03 Şubat 2005 19:31 tarihinde demiş ki: evet evet bana lion riku zeus sniper razor nah bu 4 lüden biri denk gelsin ar de of frag manyaa olucam :P Ayrıca söylemeden edemiyecem 5 hero var orda 4 değil.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 battlenet genemi down ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ne yazıkkı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 açılsında akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben değiştirdim favorilerimi dogru yolu buldum drow naix skeleton king bane hallow ( yada neyse artık su kurt olandan :P) yurnero[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Değiştirdim ben de. Necrolyte Slayer Clinkz Sand King Balanar Sven Crestfalla uğradığım hüsran sonucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya zaten bi 5-6 hero yalan gerisi gayet güzel o bitane kütük var mesela o geldimi sinirlerim bozuluyor stealth assasin , dragon knight , skeleton king , bone fletcher , lich bunlarla aglatirim ayriyetten [Bu mesaj baaluo tarafından 20 Şubat 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben tam tersi düşünüyorum. 5-6 hero var onlar yalan gerisi çok güzel zaten farkettiyseniz herkesin favorileri farklı 15 hero falan gayet güzel. Tek tek saymayacağım ama öyle.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu favori hero olayı zaten truwanın dedigi gibi ben mesela bugunlerde bu heroları yazdım 2 hafta sonra değiştiririm nedeni ise onlarla oynamayı öğrenip zevk almaya başladıgımda suanki favorilerimden baymaya baslayacagım içindir yoksa en iyi 5 hero sunlar diyebilmek için yeteri kadar oynamadım daha :) her heroda prof oyun sergilemek neticesinde yapılabilecek bir yorumdur bu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Truwan, 20 Şubat 2005 12:55 tarihinde demiş ki: ben tam tersi düşünüyorum. 5-6 hero var onlar yalan gerisi çok güzel zaten farkettiyseniz herkesin favorileri farklı 15 hero falan gayet güzel. Tek tek saymayacağım ama öyle. bende aynısını demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Truwan dün iyi icraat yaptı benim en kıl olduğum herolardan biriyle. :) Ama biraz daha adam olsaydı bizde alıcaktık oyunu .[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 alın size hero mesela bombaci?seveniniz varmı bilemem ama oynarsam tam bir sanat yaratırım[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben de uzun deneyimelrimdn sonra drow da karar kılım,stygian ve buriza dan sonra tutamıyor kimse,zaten stunu var her atakta[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Drow'da stun yok ki.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 paticik kendi arasında turnuva yapsa dyna takımlara ayırsan falan katılmak istiyenleri sonra eurobattlenette şöle bi paticik turnuvası düsenlesek kendi çapımızda bizi çokmu aşar?[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kaç kişiyiz ki?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çok.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben girmeyeli kalablıklaşmışsınız o zaman.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 patiden giren bi 20 ye yaklaştı sanırsam[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben geçen 2003 mayısından beri oynuyorum. server kapandıktan sonra gitti level 16 elf acc.em. benim nikim "Zeppelin" ve "RipRap", Tw36 klanındayım. istediğiniz zaman cg yada pg yapabiliriz. at yapmak isterseniz önce bi test etmek gerekir. ama dota oynamıyalı baya baya oldu. bende hala dotanın ilk versiyonu durur (nostalji :)). bi ara yaparız belki.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 en ıyı 3 u 5 ı yok oyundakı en ımba hero broodmother dır benden soylemesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: W3r3wolf, 21 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Drow'da stun yok ki. geçen peş peşe açtıgım 3 oyunda drow geldi ar ken hehehe ballıyım feci frost arrow stundan beter ediyo adamı :) drowa pt+mom+lothar+butterfly+bruize yapınca tutamaz kimse :) zaten lotharı yapınca ölümsüz oluyom drow la oraya kadr zar zor giderken lothar yapınca kopartıyom oyunu kısa sürede butterfly yapıyorum fln suan en rahat oynadıgım hero drow ama naix inde hakkını vermek gerekir ölümsüzlük rule :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar