DeadSkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet arkadaslar yarın gene bekleriz, eğleniriz hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 shop yaparken yılan bile dokunmaz atasözünü hatırlatıyorum bazılarına.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sizin herolar yanlış seçimdi. zeus, sniper, troll. bizde chaos knight, riki, clinkz (her ne kadar başta bizi ağlatsada)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bathory, septimus shop da sana dalarken sende "orman beni içine al" diye ormana girmeye çalışman ilginçti. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet ap yaparken hero killer almak lazım. Mesela zeus yerine slayer olabilirdi. Hatta troll yerine gondar da alınabilirdi o da cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 =))) hani zeus tanrı dedim belki laf dinler ama nerde. orman da sattı. yancılar önümü tıkadı. shop sahibi hatun da cazibeme kapılıp seyirci kalınca olaya ye$il ormanlarda görmek istemedigimiz $eyler oldu. bu arada.bi önceki oyunda nasıl g3nkledigimizi hatırlatırım.heh reskill üstüne reskill =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 heh iyi de biz oky ile hep kazanan taraftaydık. Bu arada ben teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 i$te ilk oyunda benim takımımda olarak benden bi$eyler kaptınız. sora da boynuz kulagı geçti =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Bathory, 11 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: i$te ilk oyunda benim takımımda olarak benden bi$eyler kaptınız. sora da boynuz kulagı geçti =) eheh evet abi sen olmasan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Bathory, 11 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: i$te ilk oyunda benim takımımda olarak benden bi$eyler kaptınız. sora da boynuz kulagı geçti =) ahahahaha.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyelr bende dota yapcam siz nerde yağpıyosunuz yada simler ne friend listesaine ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 topicde ilk sayfayı okursan ?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yine göçtü server. beyler buradan haber verin oyun açılacaksa.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şu hatayı verip atıyo beni oyunun 20. ile 30. dakikaları arası. dün de ilk kez oyuna girmeden düştüm. anlamıyorum suçum neydi? This application has encountered a critical error: The file data is corrupt. Program: e:warcraft iiiwar3.exe File: SoundMusicmp3MusicNightElf2.mp3[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende g3nk-head diye aldım acc. akıyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu gece kimseler yok sanırım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zaidral oyunun ayarlarında music i kapat calmasın sesler açık olsa yeter ozm sorun cıkmayacaktır.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 allah ne muradın verse dyna. öpcem[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 superdi oyun hehe[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wow paketleri geldiğinde kimse bakmıyacak bu oyuna. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben wow oynamayacam valla okadar boş zaman ayırırsam derslerden patlarım o yusden haftaya pazartesinden itibaren azaltarak oynayacak olsamda dota ya devam :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pazartesi benim de okul başlıyo ben de artık cuma-cumartesi oynıycam(ama saatlerce oynarım acısı çıksın diye :))[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 günde 3 el dota oynasanız zaten 3 saat 45 dakka eder ortalama ki quitterlar yuzunden tekrar oyun kurma mazeretlerlinden bahsetmiyorum. Bence o kadar dota oynamak yerine gunde 2 saat wow oynarsınız daha iyi sevabından 3 tane quest yaparsınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oho okadar az oynarsan wow hem ezilirsin herkes güçlü böle hemde para verecen wow a fln bide kasarak gelişmeye dayalı oldugundan gunde 2 saat yetmicek 3 e cıkacak sonrfa 4 e[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oyunda G3NK var mı?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar