Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

katılmıyorum türkler kesinlikle ama kesinlikle çoook daha yüksek salak oranına sahipler.ben de türküm ama acı gerçek bu..illallah dedim şu serverda oynarken..
bu yüzden paticikten insanlarla oynamalıyım, seviye şart

/f add Arcane

üşenmezsem de yeni account alırsam:
/f add g3nk-Arcane

bu arada server yine patlak sanırım, bu aralar çok sık patlıyor galiba[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyunu yukledigindeki game dosyası olması.lazım blizzardın oyunlarında genelde patch boyle yapılıyr.sana oyun kuruldugundaki orjinal game dosyası lazım ondan sonra patch kurup,uzerine conn. u yukleyeceksin[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sosyal ağlarda paylaş

patch matc yükleme crackde yapma oyunu cdden yükledikten sonra direk 35mblik dosyayı indir siteden ve çalıştır hiçbirşey yapmana gerek kalmıyor. En azından ben de sorunsuz bu şekilde çalıştı. Ayrıca evet Dyna rikimaruyu bir noob oynarsa rezalet:)

Hatta bone fletcherıda bir noob oynamamalı.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
zaten şöyle bir genelleme yapmak dogru
bodoslama daldıgında ezilen karakterleri nooblar oynarsa ciddi zor hatta cok zor

çeşitli kombolar ile hayatta kalabilecek ve iyi birisi oynatınca manyak hero ya dönüşebilecek karakterleri prolar ve orta seviye oyuncular oynatırsa işe yarar

prolar oynatırsa oyunu bariz kazanırlar
ort seviye kişiler oynatırsa dengeler ama takım arkadaslarının başarısına kalır

riki ile 30 frag geçende gördüm 0 cekende :)
ama diğer herolarla en az 2-3 kill yapan oluyor istedigi kadar noob olsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 10 Şubat 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
zaten şöyle bir genelleme yapmak dogru
bodoslama daldıgında ezilen karakterleri nooblar oynarsa ciddi zor hatta cok zor

çeşitli kombolar ile hayatta kalabilecek ve iyi birisi oynatınca manyak hero ya dönüşebilecek karakterleri prolar ve orta seviye oyuncular oynatırsa işe yarar

prolar oynatırsa oyunu bariz kazanırlar
ort seviye kişiler oynatırsa dengeler ama takım arkadaslarının başarısına kalır

riki ile 30 frag geçende gördüm 0 cekende :)
ama diğer herolarla en az 2-3 kill yapan oluyor istedigi kadar noob olsun

huae bana gelse cok iyi olur[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...