Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Boşaltımını azimle yapanın hali başka oluyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 katılmıyorum türkler kesinlikle ama kesinlikle çoook daha yüksek salak oranına sahipler.ben de türküm ama acı gerçek bu..illallah dedim şu serverda oynarken.. bu yüzden paticikten insanlarla oynamalıyım, seviye şart /f add Arcane üşenmezsem de yeni account alırsam: /f add g3nk-Arcane bu arada server yine patlak sanırım, bu aralar çok sık patlıyor galiba[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nooblar sizi :)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 burdaki herkes bilirki en buyuk noob benimm[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 G3NK yok mu ya online?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olmas mı 1-2 konser videosu cekiyorum biticek 20 dk ya kadar açarım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dynamick oyunu dedigin gibi kurdum fakat bir problem var acc name 'İ ve sifreyi yazıyorum logon dedikten sonra hata mesajı cıkıyor baglantıyı kaybettınız hedo hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oyundayken ilk menude sag altta versiyonu yazar. kaç yazıyo orda? 1.17 olması lazım. 1.07 ise giremezsin.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1.07 patchi yapmıyor error veriyor nasıl halledicem yardımcı olun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 battle netten download yaptim patch icin ama tikladıgımda error verior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk oyunu yukledigindeki game dosyası olması.lazım blizzardın oyunlarında genelde patch boyle yapılıyr.sana oyun kuruldugundaki orjinal game dosyası lazım ondan sonra patch kurup,uzerine conn. u yukleyeceksin[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 patch matc yükleme crackde yapma oyunu cdden yükledikten sonra direk 35mblik dosyayı indir siteden ve çalıştır hiçbirşey yapmana gerek kalmıyor. En azından ben de sorunsuz bu şekilde çalıştı. Ayrıca evet Dyna rikimaruyu bir noob oynarsa rezalet:) Hatta bone fletcherıda bir noob oynamamalı.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zaten şöyle bir genelleme yapmak dogru bodoslama daldıgında ezilen karakterleri nooblar oynarsa ciddi zor hatta cok zor çeşitli kombolar ile hayatta kalabilecek ve iyi birisi oynatınca manyak hero ya dönüşebilecek karakterleri prolar ve orta seviye oyuncular oynatırsa işe yarar prolar oynatırsa oyunu bariz kazanırlar ort seviye kişiler oynatırsa dengeler ama takım arkadaslarının başarısına kalır riki ile 30 frag geçende gördüm 0 cekende :) ama diğer herolarla en az 2-3 kill yapan oluyor istedigi kadar noob olsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 doğru.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi dakka bi dakka riki ile o çeken mi??? O noob değil kör biridir herhalde:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok mu oynayan? no_Ob olabilirim kusra bakmayin[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: DynamicK, 10 Şubat 2005 20:01 tarihinde demiş ki: zaten şöyle bir genelleme yapmak dogru bodoslama daldıgında ezilen karakterleri nooblar oynarsa ciddi zor hatta cok zor çeşitli kombolar ile hayatta kalabilecek ve iyi birisi oynatınca manyak hero ya dönüşebilecek karakterleri prolar ve orta seviye oyuncular oynatırsa işe yarar prolar oynatırsa oyunu bariz kazanırlar ort seviye kişiler oynatırsa dengeler ama takım arkadaslarının başarısına kalır riki ile 30 frag geçende gördüm 0 cekende :) ama diğer herolarla en az 2-3 kill yapan oluyor istedigi kadar noob olsun huae bana gelse cok iyi olur[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uyanık dota cı varmı ? genemı down server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biz alexiyle giriyoruz $imdi.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya beni atiyo süreli. nightelf ses dosyasi hataliymis error diyip düsüyorum. quitter olduk iki dakkada[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 server göçük degil mi $u an?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sağlam[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kâh g3nkledik kâh g3nklendik.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yarın aynı arkadaşları bekliyoruz. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 teda$la beraber geliyorum bu sefer =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar