Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 alırım şaka yaptım zaten. son yolladıkların arasından en beğendiğim bu son yolladığın... Eski tarzın daha çok hoşuma gidiyodu işte söylediğim gibi. O fas fotoğrafları falan... Karamsar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 meme gibi lan bu limon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yok yav sana öyle gelmiştir. Bide limonun üzerindeki yer yer siyahlıklar olmasa sankim daha güzel olurmuş. Horace güzel limon seç bir dahakine =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 horace iki sorum olacak ilki kaç yıldır hobi olarak fotoğraf çekiyorsun? ikincisi de böyle über fotoğraf çekmeyi nerden nasıl öğrendin? tşk +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 o siyahlıklar olmasa iyice meme olurdu. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Kendimden geçiyorum şu fotoğrafları gördükçe. Vallahi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 adam süper ilk gördğmde objektifini öpücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 anladım horace anladım.portakal seversin baya bi :) guzel o da,makro objektifin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 3 yıldır hobi olarak fotoğraf çekiyorum. çok süper bi insan olduğum için öğreniverdim. resim bilgisinin oldukça pozitif transferi oldu. bu fotoğraflarda kullandıım makro lens 90mm tamron ayrıca teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ilk fotografta siyah arkaplandaki parlaklık yuksek olsaydı güzel bir kontrast oluşturabilirdi diye düşünüyorum. tabi artık abi süper nası yapıyon dememize gerek yok. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 22:56 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 jul28 dekinin ne olduğunu çözemedim ben çok yakından çekmişin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fotolarındaki fikirlerin genelde çok iyiymiş horas. yeni gördüm bu topiği de, pek cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bütün fotolarını aldım horace.Hepsi birbirinden güzel.Başka sitelerde görürsen şaşırma:) ismini yazarım ama sorun olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bendemi fotografa transfer olsam cok baydım cizimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 valla bana iyi geldi bilmiyom. ama bundan da sıkıldım. sen devam et boşver. bi yandan fotoğrafını da çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 horace manipulasyona geç çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum :( bıkma sakın. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sultanahmetin önünde gotik kemancı manipülesi yapmasında :( gotik manipülasyon sox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 horacegoesskiing said: valla bana iyi geldi bilmiyom. ama bundan da sıkıldım. sen devam et boşver. bi yandan fotoğrafını da çek. Abi 6 senede kaç gün oluyor bilmiyorum da, yavaştan başla bence upload'a, anca yetişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar