FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Yaa bende Nokia6230 war.Ama ben buna daha hiç prog. yüklemedim.Acaba buna prog. yüklenio mu?Yükleniosa da ne tarz şeyler yüklenio? Yardımcı olursanıs çok sevinirim.Şimdiden saolun[signature][hline]NedeN Ki?
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yüklenmez.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 püff ßæ bende bi arkdştan yüklenir die duymuştum.Üzüldüm şimdi haa :([signature][hline]NedeN Ki?
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 belki yüklenir.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 oke çok saol yaa burda daha bilgili arkdşlar yok mu? belki ile olmuo.Kesin bi cvp bekliorum.[signature][hline]NedeN Ki?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nokia 6230 u bilmiyorum ama symbian sistemini kullanıyorsa ve hafıza kapasiteside mevcutsa yüklenir. Bunlar yoksada yüklenmez.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 java kullanan programlar yuklenebilir.. java ile calısan messenger praogramları var emsela. ama .sis uzantılı programlar yuklenemiyor malesef.
Öne çıkan mesajlar