jksqe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yazı çıkıo,bilgisayarınız IP adresi 227.4.167.118 kodlu birinin kontrolü altında diye,napıcam ben şimdi??risk değeri için de çok yüksek riskli demiş,ya napıcam ben şimdi ltf yardım edin!!!nası düzeltebilirim bu durumu:?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 neti kes , bilgisayar başlatırken f8 e basılı tut , güvenli kipte aç , spy taraması virüs tarası temizle , hiç olmadı format[signature][hline]Kesinlikle yılın quote'u : Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 en temiz format[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ekran görüntüsü alıp koysaydın keşke.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 önemli dosyalarını yedekleyip format atmak en kesin çözüm[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 date back ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya ben bu konularda biras cahilimdir,format nası atılıo ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bence hiç virüslü makineye elleme kendim hiçbiryerden okuduğun gibi de atmaya çalışma. bilen arkadaşın vardır çevrende gerekirse arkadaşının evine götür kasanı 1 kere o atsın format ondan sonra zaten aklında kalır fazla yarıltı yok ama dikkat etmessen sonuç :([signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Biraz ingilizcen varsa verdiğim linkten "format simulatörünü" indirip nerelerde ne yapacağına kısaca bi bakabilirsin. XP Format Simulator Sadece yapman gereken cd-rom' a XP cdsini takmak olucak. Bilgisayarını yeniden başlattığın zaman, tekrar açılış kısmında "Yüklemek için lütfen bir tuşa basınız..." yazısı çıkacak. O anda bir tuşa bastıktan sonra herşey simulatördeki gibi zaten. Tek bir fark simulatör ingilizce (: Not: Eğer cdyi taktıktan ve bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra "Yüklemek için lütfen bir tuşa basınız..." yazısı çıkmıyorsa, verdiğim linkteki dökümanı indirip biraz incelemen yeterli. Döküman tamamen Türkçe ve resimli, anlamamana imkan yok. Boot Dökümanı Önemli: Bios ayarlarında yapacağın yanlış bir ayar bilgisayarın açılmamasına veya arızalanmasına neden olabilir. Uyarıyım dedim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 formattan başka çare yok.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 janitschar-çooook saol,dediklerini yaptım ve de oldu:)kurtuldum sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçmiş olsun ! bendede var ama saklanıo şerefsiz virüs ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya bende de var virüs programını açtırmıyo direk kapanıyor sonra e-mule limewire gibi programlarda download yapamıyorum vs. vs.[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Cagla Goldbreaker ---- Commando ---- Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende de bluesoleil marka bluetooth cihazı war.tel-pc.Yüklüom tam 2 gün sora pc yawaşlıo.siliom ve yeniden yüklüom düzelkio.2 gün soora aynı şey.Naapmam lasım.prog. mu virüslü?? acabaaaaaa???????????[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 topik açman lazım bence fromthehell[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Önemli değil jksqe (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar