berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abiler ben warlock ve priest arıyom vermek isteyen olursa alırım bi müşteri buldm msj atın konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 demek istedim ki muşteri buldum eğer başka char satanlar olursa magtheridonda o daolur yani sadece ondan almam sizde satıyosanız char msj atın yada buraya yazın ben size mutlaka cavap veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 heryerdesin sen[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 niye abi magtheridonda server ve warlock paladin de olur vazgeçtim sonra druid priest hunter bunlar olabilir mesela ama warrior la rogue olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar