badcobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Biraz saçma gelebilir ama benim düşüncem bu oyunu el morad karus gibi yapna kadar türkler amerikalılar gibi vs. yapsalar iyi olmazmıydı? çoğu iyi oyuncu türk zaten gerisi boş.[signature][hline]knight online çaresi olmayan bir hastalıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olmazdı türkler ve amerikalılar bir savaşın içindeler mi de böyle olacak pfff fantazi bu fantazi ya da olsun türkler pala bıyıklı sakallı felan amerikalılarda zincirli mincirli hippiler tabi tabi olur :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lem bu balonlularda cok ilginc sorular soruyo :D:D:D yumurtamı tavuktan cıkar tavukmu yumurtadan gibi :D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 night cevabı burda verem benimi takip ediyon sen get lvl kas gral ol AGA desinler sana :D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 level 62+[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badcobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 balonla alaksı yoq tapu gbi 2 tane 6x charım var adı bende saklı:) sadece iyi olur hipi mipi güzledi:) Warlords a selam so uni0n:)[signature][hline]knight online çaresi olmayan bir hastalıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olmaaaazzzz[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: memmoo2, 06 Ocak 2006 04:41 tarihinde demiş ki: night cevabı burda verem benimi takip ediyon sen get lvl kas gral ol AGA desinler sana :D ne takip edecem la dikkat et sen benden sonra yazıon :D hem şu an kardeşim oyunda ben dinlenmeye çekildim :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badcobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Dies için konuşuyorum eğer türkler protesto amaçlı bir gün girmezse yabancıların doğru düzgün party kurcağını sanmıyomrum[signature][hline]knight online çaresi olmayan bir hastalıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaw bırak kardeşin takılsın hep ben şahsen öle yaptım velet iide oynuyo.Dedim ne yaparsan yap.Gerci oynamasın istiyom ama bu seferde kafeye gidiyo. yok yok sen takipe girdin bakk olmazki böle :D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 okey[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 neyi protesto ediyoruz? orcları türk humanları amerikalı yapsınlar diye mi protesto edicez? ares olarak bizde ederiz ama durum ne?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: badcobra, 06 Ocak 2006 04:43 tarihinde demiş ki: balonla alaksı yoq tapu gbi 2 tane 6x charım var adı bende saklı:) sadece iyi olur hipi mipi güzledi:) Warlords a selam so uni0n:) ben aylardır ... yırtıyom bırakın kökten oyunu diye he bu arada sanki 2 tane ferrarin var gibi övünmüşün helal sana :D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badcobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 daha ferari değil hasmı has anadol :P[signature][hline]knight online çaresi olmayan bir hastalıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rap antikor neyin nesisin? Problemlisin sanırım? Problemliler için garbage var... Orada saçmalayabiliyorsun...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 abicim sen sorunlusun biz bişey diyozmu alla alla. ben sorunlu olduğumun farkındayım. ya sen. ncık ncık ncık çok yazık... sen şimdi insansındır bide.. yakıştıramadım...[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi Bilirdik iyi...[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Şimdi baştan alalım; Oyun ilk yapıldığında bu kadar Türklerin eline geçeceğini bilemezlerdi herhalde. Ayrıca oyun senaryoya göre Orta Dünya'da geçiyor. Türklerin olduğu bir orta dünya kötü olur be Allah korusun :-) Aslına bakarsanız oyunun mantığı senaryosu ve genel olarak yapısı iyi (hataları saymazsak) ancak oyunu bu hale getirenler bizleriz. Kimsenin başkasını kötülemeye hakkı yok.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar