_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar burada bir buluşma yapsak? eğer katılım sağlanırsa indirim yaptırabilirim.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben istanbul hip-hop festivaline gidiorum aslında orda bi buluşma yapsak..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cezanın çıktığı yere adım atmam.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yani rapçilere özel bi şey midir bilmiyorum da undergrAund nedir? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 05 Ocak 2006 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 underground rapin başladığı yerdir. Her bölgenin kendi underground'ı vardır. Bandıllöl(yazamıoyrum kusura bakmayın) albümü çıkan overground yani piyasa olur.[signature][hline]-Hayat bir reddediştir. -Hayır, değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 2pac in mezarını ziyarete gidelim[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 2 PAC A 3 KULHÜVELLAH Bİ ELHAM. Ama tabikide eniyisi türkçe rap. Tepkiyi tanıyorum o konserde. Yarışmada 1. olmuştu.. Kutsal Talimim adlı şarkıylan. bende ordaydım.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tepki ve onun gibilerin çıktğı partiye gidilmez. rapte kalite aramak lazım. özellikle undergroundda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 undergraund yanliz löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 istanbul hip-hop festivali ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 undergraund olacak bılınmıyor [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:27 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar