Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Şimdi ben 3-4 tane işletim sistemi cd si yazacam da bunların bootable olması gerekiyor. Nero Burn de bunun ayarlarının tam olarak nası yapıldıgını bilen var mı? yoksa illa ki cd den cd ye mi cekmemiz gerekiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 direk cdyi kopyala yada cd'nin imageini çıkar onu kopyala..[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 image dedigin ISO mu? ISO hali zaten mevcut..onu o sekilde mi cd ye kopyalıcam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya da mesela cd yi yazmadan önce "create image" die bişi var..oraya mı tick atcaz, nası yapcaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yardımmmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hayır şimdi iso dosyası bende rar gibi bişi gözüküyo. çift tıklayınca acıyo da..onu öle direk .ISO uzantısı şeklinde atarsam cd de o şekilde gözükür mantıken..tam anlamadım ISOların nası kullanıldıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 iso (iso CD görüntüsü) ngr(Nero CD derlemesi) bin(ikili dosya) cif(Easy CD creator' da var. CD görüntü dosyası) gibi dosyaları yazmak için tek yapman gereken kullanacağın programı açıp Görüntüyü yaz/Burn Image' ı seçmen ve dosya olarak o dosyayı seçmen. CD ye gönrüntü dosyası değil, o görüntünün içeriği olan dosyalar yazılır. Image/Görüntü çıkartma işlemi, görüntü çıkarttığınız biçimde desteklendiği sürece orijinalinin tam bir kopyası olacaktır. Eğer VCD ise VCD, Müzik CDDA ise CDDA veya bootableCD ise bootable CD olacaktır. Tabi ki kopya korumalı olan CD lerde bu işi yapabilmek için CloneCD gibi kopya korumalarını atlayabilen programla kullanmalısınız. Eğer sadece kopyalamak isterseniz image almak için uğraşmayın, direkt olarak CD yi kopyalayın.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bigün öğreneceksin ismimin tam okunuşunu.. ama ne zaman... [ : )[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar