Head Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 arkadaşlar geçen ay bildiğiniz gibi forum açmıştım faturaları ödeyemiyordum. 150 milyondu geçen ay telefon faturası bu ay 250 milyon oldu 45 milyon param var 20 milyon avans çeksem bankadan 65 milyon. hani ordan burdan 5 milyon 2 milyon atarsınız gönlünüzden bişeyler.. olmadı ne iş varsa yaparım yani yanlış anlaşılmasın işte 1 ay kadar bir süre part-time çalışabilirim bir yerde. eğer daha alternatif ve alengirli işlerle meşgul olup kanalları olan arkadaşlar ulaşsınlar bana. kurye felan her türlü iş yapılır. yinede teşekkürler[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 lol .. :) telekom insani ne hallere koyuyo. havuz gorunce bende yuzmeye felan gidelim sandim lol[hline]ALI G. MY BITCH
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bende öyle sanım havuz buluşması falan :)[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bende ole sandım pof :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 abi okumasam direk atlıcaktım nerde buluşalım die[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 abi siz ne diyonuz adam ne durumda yazık bea sen de abartmışsın o kadar nete girilir mi? azım açık kaldı zaten olayın zamı ve faizi var yazık ya ben de de para yok kıvranıyum[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Öne çıkan mesajlar