vimpir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 biliyorum ortalikta sakat programlar dolasiyor ama sanirim daha duzgunleri cikmis bilgisi olan varmi, arkadas surekli somurge degistiriyor 2dk icerisinde buluyorlar pm de atabilirsiniz tesekkurler[signature][hline]MZ : Vimpir Sk / snn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sürekli radarla izleniyordur koloni gemilerinin gittiği yerleride hemen not alıyordır ne var ki bunda. Oda olmadı OP arkadaşına söylüyordur o da admin menüden koordinatlarına bakıyordur. :D çözümü yok bunun[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAWWER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olum ogame yi bilmeyenler öğrenmeden başlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAWWER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ama biyerdende baslamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 önce başlasın soora öörensin.Ben ööle yaptım yawaş yawaş ööreniom.:D:D:Dve bayaa zevkli bi oyun ayrıca canım sıkıldıkça giriorum.[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 başlayın ya. çok kolay bencem. ben iki günde kral oldum. ama insanın vaktini alıyo[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne demek ogame i bilmeyen başlamasın. var mı böyle bi mantık sen ananın karnından ogame le mi çıktın. kaçıncı evrenden başladın sen bilmeyen başlamasın dieyen ogame i yazıldığı gibi okuyan arkadaşım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bence de başlamasın... ama bunun nedeni egoistlik falan değil sadece başlamamış insana iyilik etme düşüncesi... hayatımı ona göre ayarlamaya başladım yeter arktık yaf... ders programına göre saldırı düzenliyorum... saat kuruyorum gecenin bilmem kaçında filo gönderiyorum... kıssadan hisse: keşke başlamamış olsaydım... not: şimdilerde rahatım, evren 22 ye geçtim daha yavaş oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Uykusuz bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bakınız şekil 1a ve 2a değil mi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar