Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen tavsiye

tah33

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle gereksiz başlık açtıysam moderatörlerden özür dilerim...
abiler bana en fazla 26 bölümlük sağlam,kanlı ve bir o kadar piskolojik ve felsefi bi anime söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
diğer tavsiyelere baktım ve elfen lied ı seyrettim ama başka bu kriterlere uyan anime göremedim.tutun elimizden:P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle midenin allak bullak olupta psikolojik açıdan çökmek istiyorsan Evangelion....
Yok ben izleyip fanatiği olacam diyorsan : Cowboy bebop
Yok ben izleyip hüngür hüngür ağlamak istiyorum diyorsan : Kimi ga Nozomu Eİen
Yok yok ben hayvanlar gibi gülüp kendime gelememek istiyorum dersen : LOve hina veya School rumble
Yok ben böyle Manyak karakter istiyorum diyorsan Hellsing...
Böyle güzel kızlar kanlı aksiyon sahneleri fanservice istiyorum diyorsan (konudan fazla bişey bekleme) Elfen lied öneririm...

Daha aklıma gelmiyor gelince yazarım[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kymophobia, 27 Aralık 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Wolf's Rain derim.

Bu başlangıçta biraz ağır kaçmaz mı?

Türkçe altyazı bulmanız zor bu arada:(. İngilizce, Japonca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca yada Almancası olan ve izlerken size simultane çeviri yapabilecek birilerini bulun derim:)...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 30 Aralık 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olur mu ya, Wolf's Rain bitirir olayı işte...
Komaya sokar arkadaşı, o çıkana kadar yürür gider =)[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tah33, 29 Aralık 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
trigun ın 7.bölümden sonrasının türkçe altyazısı var mı acaba?varsa bir link yazar mısınız...

Trigun nun ilk 7 bolumu turkce miydi?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kymophobia, 30 Aralık 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Komaya sokar arkadaşı, o çıkana kadar yürür gider =)

seymedim sevemedim şu seriyi gitti veya cowboy bebop tan sonra bones dan çok fazla şey bekliyorumda o yüzdende olabilir..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 04 Ocak 2006 21:19 tarihinde demiş ki:
said:

seymedim sevemedim şu seriyi gitti veya cowboy bebop tan sonra bones dan çok fazla şey bekliyorumda o yüzdende olabilir..

+1[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk 7 bölümün türkçe alt yazısını buldum...wolf's rain ninde 20 bölümüne geldim dediğiniz kadar varmış:D jack london arşivimemi koysam:D... fakat wolf' rain ile ilgili sormak istediğim bir kaç şey var(türkçe alt yazısını ulamadığım için bazı yerlerini anlamadım:( ) ;
1-) kırmızı ay olayı nedir?
2-)kiba yı tekrar hayata getiren şaman kurtlar ve paradise hakkında bişeyler anlatıyor fakat ben anlamadım:( cevaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz...tutun elimizden:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 04 Ocak 2006 14:51 tarihinde demiş ki:
said:
tah33, 29 Aralık 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
trigun ın 7.bölümden sonrasının türkçe altyazısı var mı acaba?varsa bir link yazar mısınız...

Trigun nun ilk 7 bolumu turkce miydi?

evet türkçeydi.hatta "aydınlık bir alanda ekrana fazla yaklaşmadan seyredin" diye bir uyarı vardı başında:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 04 Ocak 2006 21:53 tarihinde demiş ki:
Her çeşit anime tavsiyesi için sticky başlık ve açıklamaları oldukça faydalı :) Yani bence başlık gereksiz kaçmış o stikynin yanınca birazcık:)

elfen lied bitirip hemen siteye üye olup heycandan hemen başka tavsiye isteyip bu başlığı açtığım için gözümden kaçmış olmalı(daha eski sayfaları okumayı yeni akıl ediyorum:( ).fakat anime dünyasında hassas bir evrede olduğum için ve birazda hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumdan böyle özel bir başlık açma gereği duydum.Sitedekilere tekrar özürlerimi sunarım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 04 Ocak 2006 21:19 tarihinde demiş ki:
said:

seymedim sevemedim şu seriyi gitti veya cowboy bebop tan sonra bones dan çok fazla şey bekliyorumda o yüzdende olabilir..

aynen,sonuna kadar izleyemedigim nadir animelerdendir ama sanirim o sirada pek anime izleyesim yoktu wolfs raine denk gelmis iste.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tah33, 05 Ocak 2006 14:27 tarihinde demiş ki:
1-) kırmızı ay olayı nedir?
2-)kiba yı tekrar hayata getiren şaman kurtlar ve paradise hakkında bişeyler anlatıyor fakat ben anlamadım:( cevaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz...tutun elimizden:D

[spo1=İzlemeyenler kaçınsın...]1. O bir kitap. Cennet'i ve gerçekleri anlatıyor.
2. Bu anime bir kızılderili efsanesine dayanıyor. Seri içinde tam olarak anlatmıyor ama kızılderili efsanelerinde örümcek ninenin gazabına uğramayan insanların kurt ve kartal soyundan geldiğine ve yeryüzüne yayıldığına inanılır.[/spo][signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...