gdspll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet arkadaslar bilmiyorum yalnısmı gordum fakat simdi bu guzide siteye giriş yapayım derken farkettim,artık sadece donatorlar için işleyeceklermiş,sanıyorum onceden boyle bir şey soz konusu degildi. Bence zamanla popularitesini yitirecektir bu yuzden, cunku bir kac iddalı site daha var bunun gibi.. Yalnız wow ile yeniden haşır neşir olacak biri olarak uzuldum dogrusu. http://ui.worldofwar.net/[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yok ööle bişi? "Bi süreliğine down kalıyoruz, addonları yerleştirdikten sonra tekrar açılacağız" gibi bişi yazıyor orda.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 06 Ocak 2006 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Server çok dolu oldugunda sadece para verenleri alıolar yoksa girilio normal[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar