Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Summer Jammin'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Numberoneda çalan summer jammin' diye bi parça var hiçbiyerde bulamıyorum. Numberone çekmiş klibi galiba kazaada aratınca Inner Circle diye bi grubun parçası çıkıyo fakat o değil. İmdak bulmak istiyorum olan varsa share edebilirmi ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aşmış bi şarkı

bodrumda kafa iyiyken en çok dansettiğim şarkıdır heralde

this is ain't nothing but a summer jaam
we're gonna party as much as we caann...[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
walla bu türden hoşlanmam nefret ederim ama vokalin nothin but a summer jam dedii yerde çok güzel çıkıyo sesi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Mesaj tarihi:
bende bu tip parçaları severim

sunrise - simply red
summer jam - underdog project vs sunclub remix
husan - bhangra knights
kiss my eyes - bob sinclair

şuan için favoriler arasında[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
lol

herkesin dinlediği ve hoşlandığı müzik tarzı kendine, desek ?

milletin şarkı söylemek yerine çığırdığı şarkı tarzınıda ben sevmiyorum ama hepsini öldürme gibi bir niyetim yok[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
arz/talep meselesi

neyseki her ortamın bir müzik kavramı varda ona göre ayrım yapılıyor...[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
aman abi aente number 1'ı açtı o garip şey çıktı resmen ilk yaptığım olay elimi azıma kapatıp o abuk klibi izlemek oldu sonuna doğru dayanamadım ve kapa şunu diye inledim adam gülüp eziyet ediyodu en sonunda odadan kaçtım galiba hatırlamıyorum oraları çok fena bir olay abi[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
  • Yeni Oluştur...