Sun_Sword Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Numberoneda çalan summer jammin' diye bi parça var hiçbiyerde bulamıyorum. Numberone çekmiş klibi galiba kazaada aratınca Inner Circle diye bi grubun parçası çıkıyo fakat o değil. İmdak bulmak istiyorum olan varsa share edebilirmi ?
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aşmış bi şarkı bodrumda kafa iyiyken en çok dansettiğim şarkıdır heralde this is ain't nothing but a summer jaam we're gonna party as much as we caann...[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 walla bu türden hoşlanmam nefret ederim ama vokalin nothin but a summer jam dedii yerde çok güzel çıkıyo sesi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 açıcan bu şarkıyı bodrumun ortasında seside sonun kadar aççan bütün cluberlar toplancak içeri sorna kapıları kitlicen uçurcan mekanı ohh.. war mı alası ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bende bu tip parçaları severim sunrise - simply red summer jam - underdog project vs sunclub remix husan - bhangra knights kiss my eyes - bob sinclair şuan için favoriler arasında[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 isteyene mp3sfinder.com da var mp3 ü summer jam in[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 mp3 kolayda arkadas daha cok klibiyle ilgileniyor anladigim kadariyla :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 lol herkesin dinlediği ve hoşlandığı müzik tarzı kendine, desek ? milletin şarkı söylemek yerine çığırdığı şarkı tarzınıda ben sevmiyorum ama hepsini öldürme gibi bir niyetim yok[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yok ben de hepsini öldürmüorum salak olanlar gider arada böylece kalitesiz olanları dinlemezler biz de tv de tüm gün zencileri görmeyiz.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 arz/talep meselesi neyseki her ortamın bir müzik kavramı varda ona göre ayrım yapılıyor...[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aman abi aente number 1'ı açtı o garip şey çıktı resmen ilk yaptığım olay elimi azıma kapatıp o abuk klibi izlemek oldu sonuna doğru dayanamadım ve kapa şunu diye inledim adam gülüp eziyet ediyodu en sonunda odadan kaçtım galiba hatırlamıyorum oraları çok fena bir olay abi[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Öne çıkan mesajlar