Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmarillion


Utterable

Öne çıkan mesajlar

sizce yüzüklerin efendisinin 1. çağını konu alan Tolkienin oğlu cristopherın yazdığı kitap Olan Silmarillion Film olmalı mı?
Bence olmalı çünkü İnsanlar kadim günlerin görkemini beyaz perdede görmek isterler..
Kitap da biryere kadar....
Bence yapılırsa çok hoş olur.. Gişe rekorları kırar
ayrıca 3 lemedeki birçok sorunun yanıtını silmarillion Kitabı veriyor..Örenğin Elf ler neden orta dünyada sürgünde? Umutlar ve yakarışlar neden denizin ötesinde aranıyor?
Elbereth kimdir nedir? Büyücüler insan değillerse ne dirler falan filan[signature][hline]www.antipopvideos.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yada 'sadece' gereksiz detaylar çıkarılarak film yapılsaydı. ben bir fellowship of the ring part 1,2,3e razıyım. ama çok çok önemli bazı olayları gereksiz detay saymak, silmarillionda nelerin atlanacağı konusundaki şüpheleri artırıyor.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 26 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Bence Lotr'nin filminin yapılması da yanlıştı. Ha film güzel miydi, bence güzeldi; ama bütün hayallerimi öldürdü. Kafamdaki karakterlerin yerlerini artık Peter Jackson'un kafasındaki karakterler aldı, o yüzden istemem Silmarillion'un film olmasını.


film güzeldi ama kitapları okumamış olsam daa ok haz alırdım aynen katılıyorm hayal yıkımıydı resmen.[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fcuksoft, 26 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
ya bizim ufak bir kitleyle kocaman bir dünyamız vardı. filmin çekildigi haberini duydugumuzda oturmus konusuyorduk o ufacık kitleden dostlarımızla.ne kısaltıp lol der gibi lotr motr diyen vardı nede msnde nickini arwen yapan hatunlar.. azdık özdük ve azın özüde bilgeydik.
film bir çekildi korktugumuz oldu. bütün dünya bildi heryer lötür harahor ahanda gılıç eztel undomiyek diyen tiplerle doldu. lanet olsun o şişko adama gitti azına sıçtı fantastik dünyamızın. içine etti hayallerimizin küçük ve güzel topluluklarımızın. lanet olsun lanet. bari silmarilliona dokunmasın. tüm bu bokabatmışlıgın içerisinde sıgınacak küçük bir ada o bizim için. bari oraya bırakmasın bok torbalarını..



ahauhauahuahu mükemmel söledin.[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...