Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RangeHelp Hunter AddOn

obaaa

Öne çıkan mesajlar

1.9'dan sonra bütün AddOnlarımı sildim ve tekrar yükledim; ama geriye birtek muhteşem bir Hunter AddOn'u olan (Special Thanks to Absolut :) ), "RangeHelp" kaldı. Curse-Gaming'den indirmiştim; ama orası hala kapalı. Neyazikki o olmadan oyunu neredeyse oynayamıyorum çünkü bütün düzenim ona bağlıydı.

Eğer elinizde RangeHelp linki varsa, uptaded ve değil fark yapmaz, buraya yazabilirseniz çok sevinirim!

Teşekkürler..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

For the Horde!!
Sosyal ağlarda paylaş

Smart Pet nereden buldun? Ben sadece onu ve Titan paneli kullanıyordum. Titan bulundu ama Smart Petsiz kaldım. Boyuna unutuyorum yatıyorum aşağıya :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm linki yok ama mailini at pmden veya kullandığın mail kayıtlıysa sistemde ve müsaitse haber ver atayım sana hiçbir yerden bulamaz isen.

RangeHelpsiz hunter kalmasın, olmaz öyle =]

edit: update etmedim, eski versiyon tabii ama gayet güzel çalışıyor. zaten benim addonlardan hata veren yok, aynen kullanıyorum
[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ocak 2006 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...