LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hmm... yeni bi tane sustalı da aldım. gidip vururum 3-4 yerinden ama öldürmem sürünsün i.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 anneninde tekrar sevmeye sevilmeye ihtiyacı var.o da bi insan sonuçta.olay sürekli sevgili değiştirmediği sürece okadar sinir bozucu olacagını dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 üvey babam yada annem olsa evden kaçardım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kardeş kaçmana gerek yok evden. onu kaçırt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ilk olarak tatsiz bir durum annen veya babandan ayri yasamak. ama sonucta, bencil olmamak ve onlarin da bir hayati oldugunu düsünmek gerkeiyor. eger bir sekilde evlilikleri sona erse, gizli sakli olmamak ve ciddi bir iliski olmasi (sonucta onun da sorumlu olmasi gerekiyor cocuk sahibi bir insan oldugu icin) sartiyla böyle bi iliskide sakinca göremiyorum ben. tabi yasamak daha serttir bunlari, konusmak kadar kolay degildir, ama düsüncem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 babam evli , annemin de sevgilisi vardı. yok artık :şeytangülüşmesi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar