EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 beyler bu blaster virüsnün yarattığı sorun benim win me sistemimde de görülüyor.microsoftun sitesinde ise mede sorun çıkarmaz diyor yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 1. dosyalar yedeklenir. 2. bilgisayar ms dos modunda başlatılır. (win98 başlangıç disketiyle) 3. format c: denilir 4. tüm virüslerden kurtulunur. Saygılar.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 blaster virüsü 135. porttan dosya erişimi sağlayıp, kendini kopyalayan bir worm. Yani kurtulursanız, yine size bulaşacak. Çözümü patch leyene kadar yok. WinME ler bundan etkileniyormuydu hatırlamıyorum, ama RPC Sorunsalı adlı bir başlık var. Onu bir incele..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 formatı yapalı 1 hafta olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 winME'de RPC olayı yok ki bulaşsın.. :) :) :) tahminimce ezik bir *.vbs virusudur.... 1.Adım........ Başlat->Çalıştır-> msconfig.exe 2.Adım...... Başlangıç öğeleri..... 3.Adım..... *.vbs uzantısı olan her şeyin check'ini kaldır...(kernel32.vbs falan olmasına aldırma !) 4.Adım..... Restart......[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar