bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 explorer otomatik başlar zaten indirmeye sen sadece şuraya insini tıkla :)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gir www.knightonlineworld.com a orda free to play download now yazıo tıkla ona orda hafif aşagıda knight online version1299_01 full client var 340mb maşallah :lol: downloanow a tıkla seni başka bi siteye yönlendircek ordan üstte tekrar dowload nnow a tıkla güvenlik uyarısı gibin bişi çıkcak kaydet de sona açılan pencerede yine kaydet de xD ss almaya üşendim :-P[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya internet explorerda penceresi engelliyicisini kapıorm ama gene izin vermior .. dosyayı karsıdan yükle diincede kendi indiricisiyle indirio ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 okulda sorsaydin ya be... neyse DEP ile ilgili bu sorun. anlatirim sonra. kac kere yazdim farkli basliklarda bi daha yazamiycam simdi.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilside Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadslar bendede aynı sorun war hackshıeld dosyasını hallettık ama bu seferde invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl dıye bı hata verıyo oyuna gırerken bunu nasıl cozebılırız?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 up pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 up diyor ya. okumuyor musun alo?[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben orayı gectim gittim int cafeden hacks... dosyasını cektirdim update yaptım ewde ama daha kotusu oldu:D oyuna girdikten sonra ekran siyah oluyo ve donuyo ses war goruntu yoq:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olm tosun sen bise söle bari su isi halledek sendeki hackshield dosyasani felan msn den yolla bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilside Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 up demısnızde bunun cevabı tam olarak goremedım acıklarsanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl Hala böle bir hata veriyor..Nasil cözülcegini bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: FoR, 05 Ocak 2006 08:00 tarihinde demiş ki: invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl Hala böle bir hata veriyor..Nasil cözülcegini bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: FoR, 05 Ocak 2006 21:01 tarihinde demiş ki: said: FoR, 05 Ocak 2006 08:00 tarihinde demiş ki: invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl Hala böle bir hata veriyor..Nasil cözülcegini bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilside Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sanırım belırttıgım hata oyun klasorlerınden bırının yada bır kacının bozuk olması.Ben sorunu dıger hard dıskıme yukledıgım knighttakı butun klasorlerı yenı yukledıgım knighttakı klasorlerle degıstırerek sorunu cozdum yani su an oynuna gırebılıyorum.Ancak hata hangı klasorde onu bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar