FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadaslar ke 2 defa silip kurmama ragmen baslikda yazdigim hata ortaya cikior hack shield de bilen varmi cözümünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hack shield ı update ettnmi oyunu silp kurmk yerine???[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadasim yeni format attim direk oyunu kurdum ve launcher dan en son versionu update ettim.Hack shield ayri nasi update edilior sölermisin öle birsey varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 c de ko nn kayıtlı olduğu yere git hack shield dosyasını aç hack shield update die bi yer war onu çalştır;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 keske öle bise olsa o dosyanin icinde 3 dll dosyasindan baska bisey yok arkadasim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hönkk:S bekle ss hazrliim[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi hazirlamana gerek yok bende öle bi updateseyi yok..belkide hata ondan kaynaklana bilir. C:Program FilesKnightOnlineHackShield bunun icinde 3 dll. uzantisi var baska bisey yok malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] bende bu şekl şu an cafedym ve benm gördğm bütn bil.lerde hack shield dosyasnn içi böle[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Download Link: http://rapidshare.de/files/10277876/1.zip.html HackSheild sorunu olanlara ve isteyenlere.. Kendi hacksheild dosyami zipleyerek upload ettim,çoğu ki$i sorun çözüldü demi$ti sende çek ve dosyalari kopyala umarım sorunun düzelir.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: sadsong, 04 Ocak 2006 15:18 tarihinde demiş ki: Download Link: http://rapidshare.de/files/10277876/1.zip.html HackSheild sorunu olanlara ve isteyenlere.. Kendi hacksheild dosyami zipleyerek upload ettim,çoğu ki$i sorun çözüldü demi$ti sende çek ve dosyalari kopyala umarım sorunun düzelir. bu daha ii bi çözm;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla arkadasim o gösterdigin dosya bende yok..dedigim gibi 3 dll den baska bisede yok simdi bi kere daha olmazsa arkadasin hackshieldi indircem cok tesekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şöyle bir sorun olabilir eğer bilgisayarında bir antivirüs programı var ise bazı a.v. programları K.E.'yi virüs olarak görüyor. Sebei bu olabilir.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadasin yolladigi Hackshield dosyasini cekdim..bu seferde invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl die bir hata verior :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bi de ben deniyim mi benim hackshieldi?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu oyunu kurdukdan sonra tüm upgradeleri luncher yüklüor.Ancak hacksield dosyasinin icinda 3 dll verisi haric baska hic bir veri olmuor.Normalda diger arkaaslarinki gibi bi sürü veri olmasi lazim ancak yok ve devamli bir hata durumu offff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: FoR, 04 Ocak 2006 15:45 tarihinde demiş ki: Arkadasin yolladigi Hackshield dosyasini cekdim..bu seferde invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl die bir hata verior :( Recycle bin deki herşeyi restore yap belki duzelir ...[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hangi setup ı kullanıon sen? o invalid data base hatasını eski setup dan yüklediğim zaman vermişti bana[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: FoR, 04 Ocak 2006 15:45 tarihinde demiş ki: Arkadasin yolladigi Hackshield dosyasini cekdim..bu seferde invalid data tables adi altinda Datazones.tbl DataUIs_us.tbl die bir hata verior :( aynı hata malesef bendede var 11 gündür giremiorm bu hata yüzünden ... bunun çözümünü eger sadsong ytardım ederse 1 saate kadar çözücem ....[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 15:52 tarihinde demiş ki: hangi setup ı kullanıon sen? o invalid data base hatasını eski setup dan yüklediğim zaman vermişti bana evet bende o setuptan yüklüoprmda 1299 du gene yüklüorm ...??[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 neyse olmuor :( disari cikim biraaz kafamd agilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen en iyisi setup dosyasını indir not dediginden bişi anlamadım o yüzden cvp abzürd olduysa özür dilerim :-P[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya flashgetle indirmek istiorm ama inmior flashgetle ?? mozillanın kendi indiricisi ile inmeye baslıor ... nasıl yapcam ?? internet explorerdada kendi indirme yöneticisi ile baslıor flashget yüklü olmasına ragmen ??[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 neden flashget le indirmekte bu kadar ısrarcısın? :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: FoR, 04 Ocak 2006 15:55 tarihinde demiş ki: neyse olmuor :( disari cikim biraaz kafamd agilsin.. çık biraz hawa al üsüldüm walla:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 15:59 tarihinde demiş ki: neden flashget le indirmekte bu kadar ısrarcısın? :-) neyle indirebilirim baska ?? bi yol gösterin pls.[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar