fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [spo1=Gm?][/spo] Arkadaşım var cyperda gece online olmaz kesinlikle bir baktım friend listesinde bu saatte online sen kimsin dedim Gm dupeupe bişiler yazdı ve anında cıktı oyundan Ama itemleri üstündeydi Arkadaşın Cıplak deildi sizce gm mi hackmi? inş. Gm dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşın senle kafa buluo o kadar:D[signature][hline]Lycaon 60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 o resimdeki arkadaşım Realdende arkadaşım Mumkunu yok bu satte gelmez... Zaten realden olmasa koymazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 GM değil de sen dupe Bus satıyorsun görüntüden ve informationdan net bir şekilde anlaşıldığı üzere ve karşıdaki türk ingilizcesi yok ve GM'e söyleyeceğim dupe satıyorsun demek istemiş.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: bilinc, 06 Ocak 2006 02:04 tarihinde demiş ki: GM değil de sen dupe Bus satıyorsun görüntüden ve informationdan net bir şekilde anlaşıldığı üzere ve karşıdaki türk ingilizcesi yok ve GM'e söyleyeceğim dupe satıyorsun demek istemiş. bilinc o adam Arkadaşım diyorum bizim cafeden ve geceleri online olmaz :D O buslar kaç tane biliyonmu :D 50 tanenin dupesimi olur bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 onların dupe olup olmadıını ben bilmem ama o adam kesinlikle GM :D BUna eminim :D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar