Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Kadıköy Çıkartması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 29 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
Mekanı basarım.

Basmana Gerek yok Zaten Orda Olucan...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
biz dershaneyi basarız zaten kapıdaki fukara redallı gorunce ne yapsın cekilir direk adam hem enine hem boyuna valla adamımsın redall

[Bu mesaj BullDoG tarafından 29 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çarşamba günü okulu kırabilirim ama o zaman o saate kadar bişey yapmam lazım birileri daha kırarsa önce onlarla takılırız sonra buluşma noktasına ilerleriz[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.
Mesaj tarihi:
Kenshine güveniyoruz paticek...Spideeyi kulağından tuttuğu gibi getirir ;)

son listeyi yazmıyorum gelen gelsin artık...

bu arada Redall kanka eğer kız ark getirirsen kız arklıktan çıkar o...olay başka boyutlara ulaşır :D getirme sen sap gel...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Mesaj tarihi:
ben de okulu kırıp erken gelebilirim.
Arkasokak kırıp gelemez , çünkü not koparmaya çalışıcak ehu. :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
abi çarşamba çok ters ya...

birisi bana telefon açabilir mi birkaç gün öncesinden, kesinleştirsin olayı, benim belli degil su anda, iki tane önemli etüdüm olacak o gün, ekip ekmeyecegime karar veremiyorum açıkçası...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Gelenler son durum:
Arkasokak
HymnofSnuk
Malkavian
Freeedom
Sturm
Eagle_dnz(konuşmadık ama gelir heralde)
Loli-pop
Smolafein
Fast
Cintonick
Kenshin&Spidee(her türlü)
Bulldog
Quivalen-soth(Belki)
RedallHoor
Custodem
arenda_duwcal
ZaugnaKhaldun(Belki)[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Mesaj tarihi:
yaa getirse bile arenda var onunla konusurlar iste o da yanlız kalamz aslında pek fark etmiyo oanda ole patates felan fırlatıyo ama nese[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
Mu8hauah...Uzaya Fırlatmıslar Arendayı Neden Acep..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
  • Yeni Oluştur...