2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://www.ntvmsnbc.com 'ülkemizin geleceğine sahip çıkalım' bölümüne tıkladıktan sonra 1 bilgisayar bağışlamış oluyorsunuz. ayrıca hangi tıkladığınız an hangi sponsor firmanın hangi okula bağış yaptığını da görüyoruz. bakalım sizler hangi firma ile hangi okula bağış yapmışsınız ! Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Ariş, IĞDIR KARAKOYUNLU, Gazi Yibo İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz kolay gelsin[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 03 Ocak 2006 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Telsim, AYDIN MERKEZ, Yılmazköy İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur.... Heyoo Vodafone'dan bilgisayar kopardım...Ayrıca 2pac saol bu linki verdiğin için..[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ghostmouse'u bunun icin bırakırım ki ben sürekli geri-link macrosu bile yaparım :) ama tabi ultimacı arkadaşalardan bir upload bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben bi sey soracam simdi bi z buraya basınca noluoda koca bilgisayarı bagıslamıs oluyoruz ya biraz cahilce bi soru oldu ama o zaman bin kere tıklıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Telsim, AYDIN MERKEZ, Umurlu Şehit Rıfat Tunçbilek İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @karareis, valla her tıkladığım da ayrı okul adı ve ayrı bir firma belirttigine göre muhtemel öle ama bilmiyorum bu kadar kolay mı? edit:@ [Bu mesaj Garadia tarafından 03 Ocak 2006 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Ariş, HATAY ANTAKYA, İffet Zübeyir İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 istanbul etilere bağışladı benim tıkımı ilginç hmmm..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayır orası tamam ben 10 kere tıkladım simdiye kadar hep farklı bi okula bagıs yaptınız seklinde yazıyodu bende yalan soyliceyeklerini sanmıyorum ama bole kolaysa guzel sabaha kadar tıklıyım ben ne bilim biraz sacma geliyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Açtım ayrı bi sayfa bıraktım auto reload'a paso bağışta bulunuo :)[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Trimpeks, TOKAT ERBAA, Hacı Fatma Uslu İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, HATAY KIRIKHAN, Karadurmuşlu İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. abi her refreshde bi yardım daha, batırcam firmaları :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, General Kemal İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. iyi oldu iyi :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 artık sayfa acılmıyo bende birazdan bi daha denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hakkaten ya bidaha tıkladım bi bilgisayar daha gitti. aslında o okullardan biriyle bağlantı kursam sabaha kadar tıklasam sonra onlar da birini bana verseler. ram lazım para yok :D[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bizim okulada bağışlansılar şunlardan 10-20 tane ben sabaha kadar tıklarım[signature][hline]|ESF| Elite Sniper Forces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: karareis, 03 Ocak 2006 21:50 tarihinde demiş ki: ben bi sey soracam simdi bi z buraya basınca noluoda koca bilgisayarı bagıslamıs oluyoruz ya biraz cahilce bi soru oldu ama o zaman bin kere tıklıyım ben * tek tıkla bir bilgisayar bağışlamıyor, senin adına bağış yapıyor 10 milyondur 5 milyondur artık ne ise ** sen oraya tıkladıkça gördüğün gibi özel bi şirketin logosu çıkıo, onlar da reklamını yapmış oluyor ve bu nedenden senin adına bağış yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Ariş, HATAY ANTAKYA, İffet Zübeyir İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. İyi Düşünülmüş..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Aroma, KAHRAMANMARAŞ MERKEZ, 80.YIL İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 "hmm hakikaten back-reclick yapinca tekrar bagis yapiyor" derken kesfettim ki refresh yapinca da farkli bir bagis yapiyormus :) [signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege [Bu mesaj druenler tarafından 04 Ocak 2006 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bol bol bağışlayın görimm sizi hll olsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahanda direk girin[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bi 50-60 kere tıkladım[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. HP, UŞAK MERKEZ, Nuri Şeker İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur. Öyle her tıkta bağış yaptırabiliyorsak Türkiye'nin doğusu batısından daha gelişmiş bi hal alır.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 etilerdeki bi okulada bilgisayar bağısladım yalnız ben onlar bana bağıslasa gerci daha iyi olurdu ama :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar